Препоръка за ресторант с детски кът в София

Препоръка за ресторант с детски кът в София

Ресторант с място за увлекателни игри за деца – това е необходимост за много семейства, които искат да прекарат незабравими часове в приятна обстановка, с вкусни ястия, докато и децата им се забавляват в детски кът към ресторанта. Препоръчваме ви ресторант Монтесито с детски кът на два етажа. Децата ви ще се забавляват с часове в него!

 

Ресторант с обзавеждане в класически стил

За да си отдъхнете и да се чувствате специални, е важна не само кухнята, но и обстановката. Потопете се в романтичната обстановка в класически стил, с екрю, тюркоазено и златно в галещо очите съчетание. Над вас ще греят кристални полилеи. Тази обстановка, в стил Луи XIV, ще ви пренесе отвъд ежедневието.

 

ресторант с детски кът

 

Ако търсите ресторант с голям дансинг в София – Montecito е точното решение! Дънсингът на Montecito е не просто място за танци, разположено централно в залата с 300 места. Над него има отварящ се покрив. Танцувайте под звездите с настроение!

Градината със 150 места, с кътове за уединен обяд или вечеря, също ви мами да се потопите в зеленината, докато се наслаждавате на специалитети от българската и други кухни. А всеки месец главният готвач ще ви предлага ново, специално ястие.

 

ресторант с градина

 

Доставете на децата си удоволствие в детския кът към ресторанта

Оставете децата на грижите на усмихнати и грижовни аниматори в детския кът към ресторанта. Той е на два етажа, с площ 370 кв.м. Тук децата ви ще се забавляват с много дейности, любими на малките.

  • Занимания и игри

На първия етаж се намира зоната за игри. Тук има отделен кът за по-малки деца, изборът на играчки е изкушаващо голям, а има и увлекателни игри за по-големите. Ателиетата за игри предлагат разнообразие, независимо дали децата рисуват с пясък, оцветяват гипсови или дървени фигурки, изработват и оцветяват фигурки от тесто, или създават красиви бижута от мъниста и дори от макарони! А какво ще кажете за рисуване на лице – направо страхотно!

Любителите на анимационни филмчета и почитателите на вълшебни приказки също ще намерят кът, предлагащ техните любими занимания.

  • Използваме само еко и хипоалергични материали

Независимо дали рисуват или моделират, децата използват само висококачествени материали, еко и хипоалергични.

Всички съоръжения за игри са специално предназначени за деца. Те са обезопасени добре и в детския кът към ресторант „Монтесито“ вашите деца ще се забавляват в здравословна среда.

  • Организирайте парти за детето ви в нашия детски кът

Партито за рожден ден трябва да е незабравимо. За това ще се погрижим ние. На втория етаж е зоната, в която провеждаме парти за рождени дни и други тържествени случаи в живота на децата.

Детското парти трябва да е пълно с разнообразие, цветове, украса грабваща окото, танци и настроение. Ще осигурим подходяща украса, ще поканим клоуни, фокусници и артисти, за да водят партито, важна и много очаквана част от което са детската дискотека и караоке.

Докато децата ви се забавляват, вие можете да останете в зоната на втория етаж или да седнете в ресторанта или в градината, за да се насладите на специалитетите от нашата кухня.

 

детски кът в София

 

Цени за гледане на деца от 3 до 12 години

Цените за гледане на дете на възраст от 3 до 12 години са:

  • за половин час – 4 лв.
  • за един час – 6 лв.
  • за 2 часа – 11 лв.

Много удобни за редовните ни посетители са абонаментните карти за детския кът:

  • за 10 часа – 50 лв.
  • за 20 часа – 90 лв.
  • за 50 часа – 200 лв.

Заповядайте в детския кът, за да оставите детето си за увлекателни игри и забавления в приятна обстановка или за посветено специално на него незабравимо и пълно с цветно веселие детско парти. Работното време е всеки ден от 11 до 20 часа.