парти с аниматор

Парти с аниматор в София

Кой не обича да ходи на парти? С тези весели събития се празнуват годишнини, те са особено очаквани от децата, а и с организацията на парти може да се поднесе незабравима изненада за скъпи хора. Фирмените партита също са много очаквани събития, които сплотяват екипа. Разбира се, ключови фигури в организацията и провеждането на партитата са аниматорите. Но има и още един фактор, който предразполага участниците в празненствата – това е обстановката. За да организирате своето уникално парти в детски кът с аниматор в София, изберете зала в комплекс Монтесито. А за лятно парти ви каним край открития басейн на комплекса.

 

Удобна локация на комплекса

Хотел и ресторант Монтесито се намират на много удобно място – това е югоизточният вход на столицата, на булевард Царигрдско шосе. Комплексът лесно се достига от центъра по основните булеварди – само след около 15 минути.

 

Детски кът ”Montecito kids”

Детският кът разполага с два етажа и в него има обособени две зони – едната е за игра, а другата е за организиране на партита и рождени дни.

Заповядайте в ”Montecito kids” и ние ще ви организираме най-щурия и запомнящ се празник с детска дискотека, караоке, клоуни, фокусници, артисти и още много изненади и забавления.

Специално сме помислили и за родителите, на чието разположение са както парти зоната, така и ресторант-градина Монтесит, където могат да си починат в приятна обстановка и да опитат от вкусните ни предложения.

 

парти център с аниматор

 

Предлагаме две големи зали 

В зависимост от броя на участниците в партито, което планирате, и от темата му, можете да изберете една от двете зали на комплекса.

Можете да изберете залата на ресторант Монтесито или балната зала Montecito Hall. Двете зали са с луксозна обстановка, с кристални полилеи.

В основната зала на ресторанта можете да организирате парти за до 160 души. Впечатляващ елемент, който ще направи вашето парти специално, е отворяемият покрив над дансинга.

Зала Montecito Hall е с 320 седящи места, а за парти с коктейл може да посрещне до 450 души. Тя разполага с мултимедия, подходяща когато ви е необходимо показване на снимки и клипове. Тук има и специален кът за DJ, както и гримьорна. И тази зала разполага с голям дансинг.

 

Градината на комплекса

Допълнително удобство, внасящо очарование в събитията, организирани в залите на комплекса, е градината с шатри сред богата зеленина. Тук можете да организирате посрещането на участниците в партито, а в топло време да проведете и самото парти с аниматор.

 

Парти с аниматор край басейна

В летния сезон партито край басейна е незабравимо, затова изберете детския кът в комплекс Монтесито с големия открит басейн и детския басейн към него. Аниматорите могат да организират тържество с водна тема – например морска, което е особено вълнуващо за децата. Специалното предимство на това пространство е възможността към танците и шегите да добавите и къпане. Дори най-малките деца ще се чувстват отлично в детския басейн.

Барът до басейна е на ваше разположение за разхладителни напитки, а за вечерни партита можете да включим и други напитки по ваш избор.

 

парти с басейн

 

Комплекс Монтесито е отличен избор за парти с аниматор

Каквато и да е темата на вашето парти с аниматор в София, за възрастни и деца, за фирмени партита и семейни празненства, за детски рождени дни и за други случаи, комплекс Монтесито предлага разнообразие от възможности за организирането им. Обстановката допринася за успеха на всяко парти, а в комплекс Монтесито имате избор от обстановка в стил кралски дворец на двете зали, шатри сред зеленина в градината, прохлада край басейна с възможност за къпане по всяко време.

Тук ще имате на разположение и мултимедия, ако искате да допълните партито със снимки и клипове. В зала Montecito Hall на ваше разположение е и кътът за DJ.

Изберете вашата зала, градината или пространството край басейна за вашето парти с аниматор. Очакваме ви!