Нощувки до летище София

Нощувки до летище София

Нощувки до летище София се налагат както на тези, на които предстои пътуване, така и на завръщащите се със самолет от други страни, преди да се приберат у дома с автобус, влак или по друг начин. Полетите до и от летището са по различно време. Невъзможно е за заминаващите да съчетаят например пристигането си от друг град в страната в София с кратък престой в столицата, преди да се регистрират за полета си. Също така трудно е и за пристигащите с полети от други страни да намерят транспорт, който тръгва за родния им град скоро след като обработят документите им и си вземат багажа.

Както за пристигащи, така и за заминаващи пътници от летище София е голямо удобство да пренощуват в хотел в близост до летището. Това е световна практика – наличие на хотели в близост до летищата, за да могат пристигналите и заминаващите да си починат след или преди съответния полет, с всички удобства, вместо да прекарат часове в чакалнята на летището.

 

 

Препоръчваме ви хотел Монтесито, на около 5 минути разстояние от летище София

Не е необходимо да търсите усилено, да разпитвате приятели и колеги за подходящ хотел близо до софийското летище. Хотел Монтесито, част от комплекс с всички удобства, е само на 5 минути с кола или такси от терминала.

Този тризвезден бутиков хотел е средище на удобство и лукс, с впечатляващ бляскав интериор, разположен на югоизточния вход на столицата, на булевард Цариградско шосе. Той е близо и до центъра на града, с кола може да се стигне до централната част за между 10 и 15 минути.

От където и да пристигате, преди да дойде време за полета ви, от Централна автогара или от Централна гара бързо ще стигнете до хотела, където може да се настаните и да изчакате, докато стане време да поръчате такси до летището, за да сте навреме за полета ви.

Също така, след пристигането на полета ви, ако времето е неудобно за придвижване до центъра и прехвърляне на удобен транспорт до родното ви място, можете да отседнете в хотел Монтесито и да изчакате, докато стане подходящо време, например при пристигане през нощта да изчакате до сутринта, когато тръгва необходимият ви влак или автобус.

 

хотел Монтесито

 

Ресторант с богато меню

Не пропускайте да се насладите на специалитети по ваш вкус в ресторанта на комплекса. Обядът или вечерята могат да се превърнат в пиршество за вкусовете, допълнено от великолепието на обстановката, осветявана от кристални полилеи.

Предястия, салати, основни ястия, месни и вегетариански специалитети, десерти – изобилието е голямо и ви очаква.

 

Вечеря с питие в прохлада в градината на комплекса

В топлото време зеленината на градината на комплекс Монтесито ви очаква за вечеря в една от шатрите-сепарета. Насладете се на чистия въздух и зеленината наоколо, а след това си починете, докато стане време да тръгвате.

 

 Ресторант с богато меню

 

Нощувка в стандартна стая или стая лукс

Независимо дали имате време за пълна нощувка с пълноценен отдих, или часове за кратък отдих преди или след полет, ви очакват удобните стандартни стаи и стаи лукс на хотел Монтесито. Можете да изберете единична или двойна стандартна стая, или единична, двойна или тройна стая лукс. Хотелът има и удобна стая за гости с увреждания.

 

Резервирайте стая в хотел

 

Резервирайте стая в хотел Монтесито и си починете преди заминаване от летище София или след пристигането ви с полет от чужбина. Ще имате на разположение всички удобства, включително и бърз достъп до и от летището и до и от центъра на столицата.