зала с мултимедийно оборудване

Зала за уъркшоп в София

Обученията на малки групи под формата на уъркшоп са вече редовна необходимост. Затова търсенето на зала за уъркшоп София е голямо. Важно е залата да е удобна, оборудвана с необходимата мултимедия, да може да се осигури подреждане на столовете според изискванията на организаторите, както и да се стига лесно до тази зала от различни райони на столицата. Не на последно място е и наличието на кетъринг за кафе паузите, както и за обяд на участниците при целодневни мероприятия.

За провеждане на вашия уъркшоп в София ви предлагаме зала Монте в хотелски комплекс Монтесито. Тя има всички удобства и ще организираме както подготвянето, така и обслужването по време на уъркшопа според вашите изисквания. Възложете ни организирането на уъркшопа ви в зала Монте и ще можете да проведете пълноценно мероприятие, с обучение и дебатиране с участниците.

Зала за уъркшоп в София

Местоположение на хотелски комплекс Монтесито

Комплексът, в който се намира зала Монте, е с много удобна локация. Той е разположен на югоизточния вход на столицата, на булевард Цариградско шосе. Това осигурява лесен достъп както до центъра на града, така и до други райони. За да достигнете до центъра на София, са достатъчни 10-15 минути по основните булеварди. Ако някой от участниците пристига от летището, времето от там до комплекс Монтесито е около 5 минути.

 

Всички подходящи условия за провеждане на уъркшоп

Обучението в малки групи, което се нарича уъркшоп, изисква по-малка зала, с възможност за подреждане на местата по избрания от лектора начин.

Зала Монте в комплекс Монтесито е с размери 6,30 на 14,5 на 3,10 метра. Площта на залата е 64 квадратни метра. Тази площ е оптимална за организиране на малкомащабни мероприятия.

Предлагаме няколко начина на подреждане на местата на участниците, от които ще изберете най-подходящия за вас.

Най-много места осигурява подреждането във вид на театър – 50 места.

Подреждането във вид заседателна зала е за 30 места.

Ако изберете подреждане вид класна стая, ще разполагате с 24 места.

Залата е оборудвана с мултимедиен проектор и екран, както и с флипчарт. Разполагате с безжичен интернет.

 

Кетъринг от ресторанта на комплекс Монтесито

Както за вашите кафе паузи, така и за обяда на участниците ще се погрижи екипът на ресторанта на комплекса. Изберете необходимите храни и напитки и оставете обслужването на нас. Така през паузите и пред обедната почивка ще се възстановите и ще си починете пълноценно.

 

кетъринг за уъркшоп

 

Изберете зала Монте с всички подходящи условия и удобства за уъркшоп

С избора на зала Монте за вашия уъркшоп ще си спестите дълго търсене, пробване, проучване, разочарования, в крайна сметка и усилия и време. В зала Монте ще можете да проведете обучението с представяне на информация, продукти и т.н. в подходяща обстановка и с всички удобства.

Местата в залата са удобни за мероприятия със седнали участници. Оборудването е с високо качество и ще ви помогне да презентирате информация и визуални допълнения към нея по най-добрия начин.

Удобната локация, близостта до центъра и до основни булеварди, предразполагащата обстановка в зала Монте, цялото необходимо за уъркшоп мултимедийно оборудване, осигуряване на кетъринг по време на кафе паузите, възможност за организиране на обяд – всичко това ще бъде на ваше разположение с избора на залата за уъркшопа, който планирате. Резервирайте залата сега и веднага ще започнем подготовката.