Зала за семинари в София

Зала за семинари в София

При планиране на семинар в София започва организацията му. За да премине в подходяща, удобна обстановка и да е ползотворен, залата за семинари е много важна. Тя трябва да е достатъчно голяма, ако участниците са много, потърсете зала с подходящ капацитет. Освен това за съвременните семинари основно оборудване е мултимедийното. За да презентирате материала така, че да се вижда добре от всички участници, трябва и голям екран. На всички условия, както и на изискванията за основни удобства, отговарят залите на комплекс Монтесито – Monte Montecito Hall.

 

Удобството на микроклимата и мебелите

Поддържането на оптимален микроклимат според сезона е едно от основните удобства. В достатъчно топла или достатъчно прохладна обстановка участниците в семинара ще се чувстват комфортно.

Меките столове са още едно основно удобство.

И в двете зали на комплекс Монтесито ще ви предоставим тези удобства.

 

Не трябва да има излишни декорации и предмети, отвличащи вниманието

За да протече ползотворно вашият семинар, не трябва залата да е с прекалено много декорации и предмети, които ще отвличат вниманието от презентациите, изказванията и дискусиите.

И в двете зали на комплекс Монтесито обстановката е изчистена, подходяща за семинари и други бизнес мероприятия.

 

Техническите въпроси, свързани със семинара, трябва да се решат предварително

И в двете зали на комплекса ще ви предоставим мултимедия и екран, флипчарт и безжичен интернет. Ако имате други изисквания, ще ги обсъдим, за да можем да осигурим необходимото оборудване или ще ви осигурим удобно място за допълнително оборудване, което ще донесете.

 

Можете да изберете едната или другата зала в зависимост от броя на участниците в семинара

Не е рационално да наемате голяма зала за семинар с малко участници. И обратното, ако участниците са много, те ще се чувстват неудобно в малка зала.

В комплекс Монтесито можете да изберете зала Monte или зала Montecito Hall съответно за малък по мащаби или голям семинар с много участници.

 

място за семинари в София

 

По-подробно за двете зали на комплекса

Зала Monte е по-малката, подходяща за семинари с малко участници. Размерите й са 6,30 х 14,5 х 3,10 метра. Площта й е 34 квадратни метра. Интериорът е изчистен, а гледката към Витоша е приятен декор.

Вариантите за подреждане на седящите места са:

  • театър – с 50 места;
  • класна стая – с 24 места;
  • заседателна зала – с 30 места;
  • заседателна зала – с 8 места.

 

зала за семинари Monte

 

Зала Montecito Hall е с луксозен вид, обзаведена в класически стил, с кристални полилеи. Размерите й са 14 х 28,5 х 6,5 метра. Площта на залата е 400 квадратни метра.

Вариантите за подреждане на седящите места са:

  • театър – с 350 места;
  • класна стая – с 250 места;
  • П-образно – със 100 места.

 

зала за семинари Montecito Hall

Открийте най-удобното и подходящо място за организиране на вашия семинар – комплекс Монтесито. Удобни и стилни, с много светлина, с основното необходимо оборудване за семинари, те ще осигурят приятна и предразполагаща среда за мероприятието, което организирате. Ние от комплекс Монтесито ще ви съдействаме за всички детайли, ще осигурим и кафе и закуски по време на паузата. Очакваме ви за заявка за провеждане на малък семинар в зала Monte или за голям семинар в зала Montecito Hall!