Заведение с детски кът на открито в София

Заведение с детски кът на открито в София

За родители с малки деца детският кът към заведение е необходимост. Така не само възрастните, но и децата ще се забавляват, ще прекарат чудесни часове. Докато мама и татко, както и компанията им, се наслаждават на обяд или вечеря, децата ще си играят на терен, в който играчките и дейностите са много и изборът е огромен.

Детският кът, който предлага увлекателни дейности, състезания и игри за големите деца, както и достатъчно играчки и възможности за часове на игра под грижите на аниматори, е задължителна част от комплексите с ресторант, които държат на осигуряване на всички условия за семейства с деца.

Търсейки заведение с детски кът на открито в София, освен менюто и асортимента от напитки проучете и дали има терен за игри за деца и какво предлага той.

За да ви спестим време, ще ви предложим ресторант Монтесито, на удобно място на Цариградско шосе, близо до центъра на столицата, с двуетажния детски клуб „Montecito Kids”.

 

детски клуб „Montecito Kids”.

 

Ресторант Монтесито

За всички вкусове, с предложения на предястия, салати, основни ястия – включително вегетариански, и десерти, се грижи екипът на шеф готвача на ресторанта. Изборът на напитки също е богат. Можете да прегледате менюто в сайта на ресторанта.

Обстановката е великолепна, изискана, в бляскав дворцов стил, осветявана от кристални полилеи.

А за любителите на танци е осигурен централно разположен дансинг, с отварящ се покрив, който предлага незабравима гледка над танцуващите, особено вечер.

Към ресторантът има и лятна градина, която е богато озеленена и предлага приятна обстановка за семейни или фирмени събития.

 

градината на ресторант Монтесито

 

Детският кът „Montecito Kids”

Докато родителите обядват или вечерят, празниват годишнина или среща с приятели, скоито не са се виждали дълго, децата ще се забавляват в детския кът, където има зони и за малки, и за големи деца.

Общата площ на детския кът е 370 квадратни метра. На първия етаж са зоните за игра – зона за големи деца и обособена зона за малки деца.

На втория етаж се намира парти зоната. Това е най-подходящото място за организиране на празнувания на рождени дни, както и партита по различни поводи.

Можете да поръчате и организиране на детско парти в парти зоната, за да придадете празнично настроение на цялата вечер, не само за възрастните, но и за децата.

Детският клуб работи от 11 до 20 часа всеки ден.

 

ресторант с детски кът

 

Разнообразни дейности с много забавления за децата

Детски клуб „Montecito Kids” е място за забавни дейности, не само слушане на приказки и гледане на филмчета.

Тук малките и по-големи палавници могат да се отдадат на любими занимания като рисуване и творчески дейности, като:

  • рисуване на лице;
  • рисуване на картини с пясък;
  • оцветяване на гипсови фигурки;
  • изработване на фигурки от тесто;
  • направа на бижута

и други.

Всички материали, които се използват, са хипоалергенни.

Аниматорите заинтересуват и увличат децата в творчеството, потопяват ги в света на приказни герои, за да мине времето неусетно, със забавления и научаване на много нови неща.

В топлия сезон партитата са още по-вълнуващи, когато са организирани в зелената градина на комплекс Монтесито, Така близо до центъра на столицата партито за децата сякаш ги пренася сред природата, където зеленината е най-прекрасният декор.

А партита, на които са поканени, по желание на родителите, фокусници, клоуни и артисти, се превръщат в уникални празници, оставящи незабравими спомени!

Ако търсите заведение с детски кът в София, резервирайте места в ресторант Монтесито с богато оборудвания детски клуб „Montecito Kids”.