Евтин хотел в София

Евтин хотел в София

Рискове при избора на хотели с ниски цени

Евтин хотел в София е съображение на много хора при търсенето на хотел за нощувки в столицата. Хотелът с ниски цени на нощувките пести разходи. Но от друга страна, не е разумно да се избере от най-евтините хотели, защото това означава редица рискове. Може да се окаже, че най-евтиният хотел, който сте избрали, няма дори елементарни удобства, хигиената не е на добро ниво, не е достатъчно безопасно да се отседне там, а и ресторантите към хотелите с евтини цени на нощувките обикновено не предлагат вкусни и разнообразни ястия. Често цените на нощувките са ниски в хотели, разположени далеч от центъра на столицата, а това е неудобство, което може да ви струва доста, ако ще пътувате до центъра и из него ежедневно няколко дни.

Да обобщим – за поддържане на добро ниво на обслужване, сигурност, хигиена и т.н. са необходими средства, затова не очаквайте предложенията на хотелите с най-бюджетни цени да се окажат приемливи по отношение на нивото на обзавеждане, обслужване и т.н.

 

хотел с ниски цени

 

Изберете хотел с достатъчно приемливи цени

Когато изберете за нощувки хотел с не много ниски, но достатъчно бюджетни цени, обикновено ще останете доволни. Естествено не може да очаквате пълен лукс, но обстановката ще бъде достатъчно комфортна, нивото на готвене и обслужване в ресторанта ще бъде добро, дори може да бъде отлично, в  зависимост от собствениците.

 

бюджетни хотели

 

Какво отличава приемливите бюджетни хотели

Собствениците на евтините хотели на добро ниво знаят както е необходимо за комфорта на гостите им, затова предлагат допълнителни удобства.

  • Ресторантска кухня на ниво

Вкусните специалитети в ресторанта привличат хората, които нощуват в дадения хотел. Можете да потърсите отзиви за евтин хотел с добър ресторант. Често такива ресторанти са популярни и посещавани и от столичани.

  • Стаи лукс

Освен обикновени стаи хотелите, които държат да осигурят повече комфорт, предлагат и стаи лукс. Такива стаи можете да резервирате в хотелския комплекс Монтесито.

  • Басейн

Ако към хотела има басейн, това е допълнително удобство, което е безплатно за нощуващите в него. Отново ще препоръчаме комплекс Монтесито, който има открит басейн и малък детски басейн към него, както и бар в близост до басейна.

открит басейн

  • Стая за гости с увреждания

Дори хотелът да е евтин, той ще предлага удобства за нощувки на повече хора, ако разполага със стая или стаи удобни за хора с увреждания. Такава стая можете да резервирате в хотел Монтесито.

  • Близост до основните пътни терминали

Ако държите да достигнете бързо до хотела, да можете да се придвижите с кола или такси до пътен терминал – централна гара, централна ж.п. гара, летището, трябва да търсите хотел с такова разположение. Трудно е да намерите много варианти на бюджетни хотели близо до гари и до летището, но ако резервирате стая в хотел Монтесито, разположен на централен булевард – „Цариградско шосе“, ще се придвижвате за кратко време до центъра, до централната ж.п. гара и автогара. А летище София е само на около 5 минути път с кола.

 


Не само онлайн търсенето на евтин хотел в София ще ви помогне да направите добър избор на бюджетен хотел за нощувки. Търсете отзиви и на столичани за ресторанти към тези хотели, разчитайте и на препоръки на доволни клиенти. Най-добрият избор е хотелски комплекс Монтесито, с разнообразни удобства и удобна локация. Тук можете да резервирате както обикновена, така и стая лукс или стая за гости с увреждания. Ще останете доволни и от специалитетите, приготвяни в ресторант Монтесито. Те са добре познати на столичани и заедно с впечатляващата обстановка и зелената лятна градина привличат много хора за семейни и служебни празненства.