Стандартна двойна стая

Двойна стая в хотел Монтесито София

Когато търсите двойна стая в хотел в София, защото ви предстои командировка или ще пътувате до столицата по лични задачи, едно от основните съображения е удобното разположение на хотела. Трябва да се намира на място, което е на малко разстояние от центъра на града. Освен това важно е хотелът да предлага достатъчно комфортни условия. Тези критерии, заедно с допълнителни удобства, ще намерите, когато резервирате двойна стая в хотел Монтесито. Изберете стандартна или луксозна двойна стая.

 

Стандартна двойна стая

Стаите от този вид са с изглед към басейна, с площ около 17 квадратни метра. В стандартната стая за двама души ще намерите спалня или две отделни места.

Удобство ви гарантират телевизорът, климатикът, хладилникът, телефонът с директно избиране. Разполагате и с работна маса, както и със сейф.

Имате на разположение и безжичен интернет, както и ползване на паркинг и на басейна към хотела.

В цената на стаите е включен ДДС, както и туристически данък.

 

Стандартна двайна стая

 

Луксозна двойна стая

Площта на луксозна двойна стая е по-голяма от тази на стандартната двойна – около 24 квадратни метра. И в луксозната стая за двама ще намерите спалня или две отделни легла.

В част от луксозните стаи допълнително удобство е дневният кът. Ако държите на това удобство, посочете изискването си, когато правите резервацията си.

И в луксозната двойна стая за ваше удобство има телевизор, климатик, хладилник, телефон с директно избиране. Усещане за лукс добавя художествена картина.

Отседналите в луксозна двойна стая, както всички гости на хотела, имат на разположение безжичен интернет, паркинг, както и ползване на басейна към хотела.

За допълнително удобство, когато ви трябва място за работа върху документи или с лаптоп, имате работна маса. В луксозната двойна стая имате и сейф.

Цената на луксозната стая за двама включва ДДС, както и туристически данък.

 

Луксозна двойна стая

 

Настаняване и напускане

Можете да се настаните в двойната стая след 14 часа, а при напускане трябва да освободите стаята до 12 часа на обяд.

Ако ви се наложи да задържите стаята по-дълго, можете да удължите резервацията до 18 часа, но ще трябва да заплатите допълнително 50% от цената на една нощувка.

 

Как да направите резервация

Когато отворите сайта на хотел Монтесито, ще видите жълтия бутон „Резервирай“ в горната част на страницата, отдясно.

При кликване върху бутона ще се отвори страница, на която трябва да изберете датите, за които искате да направите резервация. Можете да кликнете върху бутона за вход горе, отдясно, за да се регистрирате и да получите отстъпка при първата резервация.

Ако за избраните дати няма свободни двойни стаи, можете да натиснете бутона „Оставете заявка“, за да може служителите да се свържат с вас, когато се освободят стаи. Това е удобство, ако можете да отложите пътуването си за по-късна дата.

Най-отдолу ще видите информация за най-близките дати, за които има свободни стаи.

Тъй като хотел Монтесито е предпочитан от много гости на столицата, пристигащи тук по служебни или лични причини, ви съветваме да направите резервация на двойна стая достатъчно предварително.

 

двойна стая в хотел в София

 

Възползвайте се от ресторанта, басейна и градината

За вашия комфорт се грижи ресторантът на хотела с разнообразие от специалитети, а вечерята в луксозната обстановка на основната зала, с отворяем покрив над дансинга, е специално преживяване.

От ресторанта можете да излезете в потъналата в зеленина градина, където има шатри. За питие или хранене в градината в летния сезон това е най-прекрасното място.

Откритият басейн, работещ през топлия сезон, също е на ваше разположение. Не пропускайте удоволствието да поплувате в него, ползването е включено в цената на нощувките. До басейна има бар, в който да се разхладите с напитка след плуване.

 

хотел с басейн в софия