Арт ателие за деца в София

Доставете удоволствие на децата си, които имат интерес към изкуството, и помогнете за развиването им, като ги запишете в арт ателие в София. Така ще разширите и възможностите за контакти с други деца със същото хоби, което е много благотворно за малките таланти. Не на последно място, в заниманията си по рисуване, апликиране, декориране, в ателието децата ще получават помощ и ще научават нови умения и техники от квалифициран ръководител.

Арт клубовете са за и за всички деца, които обичат да изработват апликации, бижута от различни материали, да оцветяват гипсови фигурки и съдове. Тези занимания са чудесни за прекарване на свободното време, развиване на сръчност, усет за цветове, художествен вкус.

 

 

Заниманията в група са много полезни и доставят удоволствие

Груповите занимания в арт ателие в София са несравнимо по-полезни от индивидуалното творене и дома. В групата всяко дете вижда как творят и другите. Децата заимстват едно от друго. При затруднение винаги на помощ идва ръководителят на ателието. От него се учат и нови умения, той дава оценка на готовите творби, а похвалите от външен човек са още по-ценни и мотивиращи от тези на родителите у дома.

Освен това в арт ателието се предлагат различни видове занимания. Така за всяко дете има възможност за избор и всеки се чувства мотивиран да твори в любимата област.

Трябва да подчертаем още едно важно предимство на тези занимания. Те се организират и провеждат така, че децата да се забавляват от първия до последния момент. Основният принцип е развитие на способностите чрез игри, забавни задачи, а похвалите пред всички окриляват малките творци.

 

 

Арт ателие към клуб Montecito Kids в комплекс Монтесито

Най-вероятно сте посещавали един от най-любимите комплекси в София, с изискан ресторант и богато меню, открит басейн с детско басейнче до него и детски клуб с разнообразие от игри и занимания в арт ателието. Ако все още детето ви не е посещавало арт ателието на Montecito Kids, непременно го запишете, за да развива таланта си, да се забавлява, докато твори, и да общува с други малки творци.

 

 

Дейности в арт ателието на клуб Montecito Kids

При заниманията в арт ателието децата могат да избират от следните дейности:

  • изработване на апликации – не само от хартия, но и от други материали, като макарони, боб, леща и т.н.;
  • декориране – с цветна хартия или с пластелин, както и декориране на шишарки – забавно и нетрадиционно;
  • изработване на фигурки – от пластелин, захарно тесто;
  • направа на бижута – особено интересно за момичетата, с използване не само на мъниста, но и на макарони;
  • оцветяване – на фигурки от тесто, дърво, гипс, стиропор, стъклени чаши и купички;
  • изработване на картички, рамки за снимки, картини от пясък, сувенири от цветна сол, колажи;
  • оцветяване на тениски и витражи;
  • рисуване с гъба – определено оригинално и увлекателно;
  • ателие „Моите ръчички“.

 

За родителите с деца изборът на арт ателие в София към клуб Montecito Kids ще достави на малките творци удоволствие. Незабравимите часове в увлекателни занимания в ателието ще ги мотивират да идват отново и отново, за да развиват умения и таланти и да се забавляват чудесно.