Montecito kids logo

Щур и незабравим рожден ден за вашето дете в детски кът „Монтесито“

Какъв е идеалният детски рожден ден? За вас може би е спокойно събиране с похапване и игри, без да се разхвърля и цапа. Да, само че за вашето дете идеалният рожден ден е щури игри, забавления, гоненици, много голямо пространство за тичане и другарчета по бели.

Малко трудно звучи да се организира у дома. А и кой ще чисти, подрежда и приготвя всичко преди и след събитието? Че то си е като за същински абитуриентски бал.

дески рожден ден

Възможно ли е да организирате щур и незабравим рожден ден за вашето дете без да си загубите цялото време на света в приготовления?

Разбира се, че е възможно – детски кът и парти център „Montecito Kids“ ще ви помогне да създадете нужната атмосфера за вашето тържество. От вас не искаме нищо – само добро настроение и присъствие. Ние ще се погрижим за купона и доброто настроение.

Играта при децата е основа на общуването. Когато те играят, изживяват различни емоции, научават повече за света около себе си, опознават живота. За да бъде тяхното преживяване незабравимо, необходимо е игрите да са разнообразни, щури, интересни и споделени. В „Montecito Kids” вашето дете ще има възможността да изживее своите фантазии.

Рожденият ден неслучайно е веднъж в годината. Затова трябва да бъде отпразнуван добре – с близки приятели, в подходяща обстановка, с много веселие, песни, танци и усмивки. Всяко дете мечтае за такъв рожден ден. Защото колкото и подаръци да получи, то винаги помни преживяването, защото то му е оставило спомен завинаги.

Сладкиши, балони, глъчка, много игри и настроение – елате в детски кът и парти център „Montecito Kids” – при нас е забавление.

Монтесито кидс център

В „Montecito Kids” вашето дете:

  • ще се забавлява на воля, защото всяка игра е приключение.
  • ще пее, танцува и ще се весели, благодарение на караокето, което създава много настроение и смях.
  • ще развихри въображението си в специално подбраните креативни занимания с нашите весели аниматори – изработване на бижута от макарони, оцветяване на фигурки от тесто и много други.
  • ще се социализира по време на игрите с децата, ще общува активно и ще преоткрива нови светове.

 

Montecito kids logo

А за вас, родители, също има подходящо място, където ще можете да споделите празника. Ресторант – Градина „Монтесито“ е на ваше разположение, където може да опитате вкусна храна и да се порадвате на спокойствието.

Подарете на вашето дете един незабравим рожден ден, а на себе си – спокойствието да не се тревожите за нищо.