подарък за Свети Валентин

4 идеи за подарък за мъж за Свети Валентин

Първият месец от новата година отмина и е време да помислим за най-романтичния празник, който предстои през февруари. Може би все още нямате идеи какво да подарите на вашия любим мъж по случай най-романтичният ден от годината, но спокойно, имате още време да измислите. На какво се радват мъжете? На внимание? На бутилка алкохол? На всичко, стига да е поднесено с… любов.

И така, ето 4 свежи идеи за подарък за мъж за Свети Валентин, които смело може да приложите към празненството.

подарък за Свети Валентин

Романтична вечеря в любимия му ресторант

Подарете на любимия си една незабравима вечер в хотел и ресторант Монтесито, където сме подготвили специална програма за вашето добро настроение. Повече информация за събитието, както и неговата програма, може да видите на фейсбук страницата ни.

Нещо забавно, а защо не и преживяване

Всъщност, мъжете не са чак толкова по-различни от жените. И те обичат внимание, изненади, просто са по-обрани в емоциите си. Ако търсите нестандартен начин да изненадате своята половинка, може да му подарите забавно преживяване – конна езда, скачане с бънджи или друго, ако е търсач на силни усещания. Зарадвайте вашият любим със забавен подарък за мъж за Свети Валентин. Например, организирайте посещение на някакво място, например тайна стая или друго забавление, което ще вдигне адреналина и ще направи празника дълго помнен.

Екскурзия за двама

Екскурзията е чудесен начин да разнообразите ежедневието си. Освен това, може да се възползвате от изгодни оферти във връзка с предстоящия празник. Проучете кое е любимото място на вашето момче и му подарете екскурзия до там. Така, хем ще сте сбъднали една негова мечта, хем ще сте част от нея.

Тениска за нея и за него

Чудесен подарък за мъж за Свети Валентин е тениска, която ще бъде близнак на вашата. Много романтично, нали? Този подарък може би е малко екстравагантен, но въпреки това всеки мъж, който държи на половинката си, ще му се зарадва. Изненадайте го с тениска на вас двамата и дори да не и се зарадва, ще я ползва като пижама…

Каквото и да изберете като подарък за него за Свети Валентин, то със сигурност ще го зарадва, особено ако е поднесено с много любов. Прекарайте един незабравим празник с най-близкия си човек и не забравяйте да му покажете колко важен е за вас!