сватбена зала в софия

Сватбена зала София – „Монтесито” ще ви очарова с романтика и стил

Сватбеният ден е едно от най-щастливите събития в живота на човек. Емоциите бушуват, любовта буквално се усеща във въздуха, слънцето сякаш свети по-ярко, всичко наоколо ни се вижда по-красиво, а всяка клетка в тялото ни прелива от вълнение. Тази важна дата, отбелязваща свещения съюз между двама души, изисква да бъде отпразнувана подобаващо – с много цветя, романтични детайли, стил и уют. Венчавката трябва да бъде незабравима и вълшебна. Тя трябва да е изпълнена с безброй щастливи и ценни мигове, които влюбените да помнят цял живот.

сватбена зала в софия

Сватбената зала на „Монтесито” е перфектния избор за Вашия празничен ден. Мястото, проектирано специално за целта, ще Ви очарова с романтика, стил, неповторима атмосфера и уют. Доверете се на екипа от професионалисти, чиято единствена цел е да превърнат сватбата Ви в незабравима приказка, в съвършено тържество, в събитие, което ще остави диря в сърцата Ви. Съобразете дори най-дребния детайл с личните си предпочитания и идеи. Можете да избирате между десетки вкусни сватбени менюта и разнообразна празнична украса. По този начин разполагате с безброй тържествени конфигурации, съобразени с всеки вкус и джоб.

Ресторант „Монтесито” в София е най-добрия домакин за венчавки и сватбени празненства. Стилната и изискана обстановка, романтичният дух, неповторимият, интересен и луксозен дизайн, уютната атмосфера и високото ниво на обслужване са само част от предимствата на това райско кътче. Мястото разполага с триста места в основния сватбен салон и още сто и петдесет в приказната лятна градина. Сватбената зала ще Ви очарова както с размерите и интериора си, така и с функционалността си. Тя ще Ви предостави всичко необходимо, за да сбъднете мечтите си и да изживеете един неповторим, уникален и безумно щастлив ден. Един от най-интересните елементи на ресторант „Монтесито” е огромния дансинг, разположен в центъра му. Бъдете сигурни, че по този начин първият Ви танц ще се вижда от всяко кътче на залата и ще сте точно под светлината на прожекторите. Безспорно най-романтичният акцент на сватбената зала е отваряемия покрив, разположен точно над дансинга. Изживейте своята приказка с танц под звездите или под ярките искри на празнична заря във Ваша чест.

сватба в хотел-ресторант Монтесито

Подарете си един незабравим ден, изпълнен с щастливи мигове в най-прекрасната сватбена зала в София. „Монтесито” ще се погрижи не само за романтиката, уюта и настроението на Вашето тържество, но и за бюджета на младото семейство. Всички младоженци получават невероятен сватбен подарък – безплатна нощувка в хотела. Гостите на празненството, пък, ще се радват на преференциални цени за настаняване.

Вижте още…

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито