Сватбена прическа, грим, рокля – да запазим спокойствие за големия ден

Красива сватбена прическа, очарователен грим и приказна бяла рокля – за това мечтае всяка принцеса в своя голям ден. Само че покрай организацията на сватбата често стресът е в повече.

Изборът на меню, покани, уточнения на музиката и снимките – всичко това може да помрачи щастливите мигове от избора на рокля, сватбени прически или съвършения грим. Планирането е стресиращо и затова ви предлагаме няколко полезни съвети, с които ще се справите с големия стрес и ще се насладите на прекрасните мигове, които предстоят преди големия ден.

Кажете „ДА“ на щастливите мигове при организиране на вашата сватба

Уверете се, че подготовката за вашия голям ден ще мине без проблеми, като се доверите се на Хотел „Монтесито“ – ние имаме опит в планирането и организирането на безупречни сватби. От местата за настаняване до списъка с гости имаме съвети за планиране на сватбата, за да гарантираме, че големият ви ден е такъв, за какъвто мечтаете.

Планирайте задължителните неща преди всичко

Дата на сватбата, избор на място за настаняване, примерен брой гости, примерно меню – всичко това е от ключово значение за случването на вашия сватбен ден. След като сте избрали дата, време е да огледате примерни ресторанти и хотели. Щом изберете мястото, идва ред на списъците с гости. За да върви всичко това по план и да не се стресирате излишно, използвайте сватбен органайзер. В него ще записвате всичко важно и с едно прелистване ще можете да проверите дали не сте пропуснали нещо.

Ако предпочитате да е по-технологичен, използвайте и подходящо приложение. Така ще може да настроите отделни аларми за дадени важни събития като например тестване на торти, избор на фотограф и др.

сватбена прическа рокля и обувки

Задавайте правилните въпроси, за да не стават грешки

При планиране на толкова важно и мащабно събитие, което изисква обикновено месеци подготовка, важно е да сте подготвени какво може да се обърка. А за да го постигнете, важно е да задавате въпроси. Например: колко бързо може да се реагира, ако са необходими допълнителни менюта в деня на сватбата; до колко часа може да се ползва хотелската стая; има ли възможност за внасяне на алкохол; как стои въпросът с декорацията, какво се препоръчва при избора на сватбени торти и т.н.

младоженци

Мечтана сватбена прическа, грим и рокля – откъде да започнете?

Външният вид на булката е от ключово значение за това да се чувства добре в най-важния за нея ден. А идеалната сватбена прическа е комбинация от предварителна подготовка, обсъждане на желанията и добър фризьор, който да я осъществи. Имайте предвид, че задължително трябва да си направите пробна сватбена прическа поне месец преди събитието. Хубаво е да бъде съобразена с формата на роклята, воала и други детайли.

Разберете какви са актуалните тенденции при сватбените прически за сезон 2020 г. като прочетете подробната ни статия в блога.

Гримът, също като сватбената прическа, трябва да се направи преди сватбата и да бъде съобразен с роклята, прическата и всичко останало. Препоръчва се пробната прическа и гримът да се направят заедно, за да се добие по-ясна представа за цялостния ефект.

сватбени обувки

Отделете си достатъчно време, за да се насладите на този прекрасен момент. Той ще ви вдъхне сили и приятни емоции да преживеете стреса от останалите организационни неща покрай бъдещата сватба.

Не пропускайте моминското парти – то оставя красиви спомени

Колкото и да сте заети с организацията на сватбата, важно е да отделите време да отбележите последната моминска вечер. Този момент оставя красиви спомени за вас и за близките ви приятелки.

Ако планувате незабравимо моминско парти или незабравим сватбен ден, добре дошли в хотел „Монтесито“. За нас е чест да бъдем домакин на важните моменти във вашия живот.