summer cocktail

Лятото дойде – къде да прекараме горещия уикенд?

summer cocktailМного хора смятат, че всяко лято крие своя история. Дали е така, зависи изцяло от нас. Какво можем да правим в знойните летни дни в града? На пръв поглед нищо интересно и запомнящо се, но дали е наистина така?

Как да прекараме един незабравим и невероятен уикенд в града? Как да сме далеч от него и в същото време близо до забавленията и местата, където можем да се повеселим?

Покарайте колело

Карането на колело е изключително приятно. Раздвижва мускулите ни, действа ободряващо, напомня на безгрижното детство. Карането на колело ни припомня, че можем да бъдем отново деца. Качете се на велосипеда и изберете следващата дестинация. Докато се сменят пейзажите около вас, ще се почувствате щастливи и доволни от малките неща – само те са от значение.

Разходете се сред природата

Разходките сред природата винаги вдъхновяват за интересни фотосесии, за размисли, за едно по-различно преживяване. Витоша е близо до София, така че грабвайте раницата, приятна компания и нека уикендът да започне. А и нека не забравяме, че всъщност в планината винаги е по-хладно, отколкото в града. Така че ще се разхладите и изпълните с нови емоции и преживявания.

Като компромис би могла да бъде разходка в парка, но разбира се не е същото. Ако все пак решите, че не ви се ходи толкова много – всеки парк е чудесна дестинация за почивка през уикенда. Устройте си пикник под някое сенчесто дърво и със сайдер или безалкохолно, се наслаждавайте на компанията на приятелите.

Отидете на басейн

Montecito pool

Не е нужно ние да идем до морето. Може то да дойде само при нас. Как? Много лесно – отидете на басейн. Разбира се, това е една прекрасна идея за това лято. Басейнът е мястото за светски контакти. Там ще срещнете познати, ще се запознаете с нови хора, ще се забавлявате, ще се разхладите, ще хванете слънчев загар и ще се похвалите с нов тен. Какво по-хубаво от това! Може би няколко поредни дни край басейна. Уикендът – идеалното време да се попечете безгрижно край басейна, да поплувате и да си починете от ежедневните неща. Не се колебайте, грабвайте банския и скачайте.

Коктейли в приятна компания навън

Свежи коктейли с приятна компания – идеалният завършен на вечерта. И макар да сме далеч от морето, все пак се почувствахме все едно сме там. Водата на басейна, разходките из зелени площи и приятни летни вечери с разхлаждащи напитки – лятото е тук с пълна сила. Нека му се насладим докрай.

За да прекараме един невероятен летен уикенд не е нужно да бъдем на плажа. Достатъчно е да се усмихнем, да подберем подходяща компания и да се гмурнем в приключения.