ресторант-градина Монтесито

Ресторант-градина София – посрещнете пролетта в „Монтесито”

ресторант-градина в София

Тази година пролетта сякаш е изпреварила емблематичния си месец. Времето е топло и приятно, денят – достатъчно дълъг, а свежият аромат на цветя и нов живот вече се усеща във въздуха, или поне така ни се струва. Тези благоприятни условия любезно ни канят да излезем от вкъщи и да се насладим на красотата на природата, на нежните слънчеви лъчи, на заниманията и интересите си, които досега сме отлагали или пренебрегвали заради студеното, мрачно време.

Едни от най-ярките символи на пролетта са цветята и зеленината. Те ни подсещат, че зимата е свършила и е време за ново начало. Те също така ни зареждат с енергия и добро настроение, с оптимизъм и позитивни мисли. Не си мислете, обаче, че тези красиви предвестници са подранили единствено в малките китни градчета и селца. Можете да откриете своята ароматна доза пролет дори в София, стига да знаете къде да търсите.

Най-доброто място за релакс, отмора и сладки приказки в столицата още от сега е изпълнено с аромат на свежест. Ресторант-градина „Монтесито” ще Ви заплени с приятна обстановка, романтична декорация, с уют и простор, но и с много уединени кътчета. Богатата зеленина и ароматните цветя ще Ви пренесат извън София, на някоя горска поляна или в уханна цветна долина. Неповторимата атмосфера, вкусната храна, ароматните чай и кафе, интимността на градината, спокойствието и тишината ще Ви накарат да се чувствате като герои в истинска пролетна приказка.

Ресторант-градина „Монтесито” в София разполага с 300 места в основния салон и още 150 в кокетната градина. Тук ще радвате не само на приятна обстановка, красив интериор, уютна атмосфера и спокойствие, но и на божествено вкусна българска и интернационална кухня, свежи коктейли, сгряващи висококачествени питиета, любезно обслужване и специално внимание.

Отърсете се от зимното настроение и се отдайте на мечтите си. Почувствайте ритъма на живота, дайте воля на емоциите си, преоткрийте красотата около Вас, насладете се на ароматно кафе с приятели, вкусен обяд със семейството или прекрасна чаша чай в компанията на хубава книга. Избягайте от урбанистично-сивия дух на София и се потопете в атмосфера на релакс и спокойствие. Гарантираме Ви, че ще обикнете усещането за свобода, временната безгрижност и близката среща с чудесата на природата.

Защо да чакате настъпването на пролетта, когато можете да я посрещнете още сега в ресторант-градина „Монтесито”?

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито