hotel Montecito

Заслужена почивка в прекрасния хотел Монтесито

Насладете се на заслужена почивка в прекрасния ни хотел Монтесито.

Презаредете есенно с нови сили за зимния период, отдъхнете си от домакинските задължения и се отпуснете, без да губите време в много път (ако сте от София), а ако не сте, то тогава попадате на страхотно предложение за евтини нощувки в София! Хотелът ни се намира в близост до летището и в непосредствена близост до хотел Експо и голям столичен мол, където при нужда може да намерите всичко необходимо. Освен това, по главния булевард Цариградско шосе, където се намира, бързо ще се придвижите до центъра (между 10 и 15 минути).

Детски кът в София

Забравете за готвене, чистене, гледане на деца дори, тъй като в Монтесито сме се погрижили за малки и големи.

Ресторант градина Монтесито

Разполагаме с ресторант, който освен че ще ви очарова с вкусна кухня, с традиционни и по-нетипични ястия, да подчертаем – на съвсем достъпни цени, ще ви предложи и детски кът. Детски кът, в който за вашите малчугани ще се погрижат обучени и усмихнати аниматори, които ще ги занимават със забавления и игри с образователна насоченост. Аниматорите ни обичат децата и за тях, както и за нас, е важно, освен да се забавляват, да прекарат времето си пълноценно. Някои от дейностите, които предлагаме са рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.
Детският кът е на два етажа, разполага с голямо комбинирано съоръжение, отделна зона за по-малките деца и още много, а работното време е от 10:00 до 22:00 часа, напълно достатъчно, за да може да си починете подобаващо и да сте напълно спокойни, че децата ви са под професионални грижи.

А ако случайно детето ви има рожден ден и се чудите как да го изненадате и как да организирате празненството му, ние сме щастливи да ви предложим решение, а именно организиране на детски рожден ден в София, което да остави у детето ви и гостите му уникални и незабравими спомени. Детският смях е голяма награда за нас,така че не се колебайте да ни потърсите.

Но да се върнем към хотела.

Защо да изберете Монтесито?

Вече изяснихме, че локацията му е добра, че нощувките като за в София са евтини, а качеството – високо. Монтесито е тризвезден хотел, който ще ви посрещне с луксозен интериор, любезен персонал и специални грижи.

Разполага със стандартни и луксозни стаи, оборудвани стилно с удобни и комфортни мебели, собствена баня, телевизор и безжична интернет връзка. Подарете си почивката, от която имате нужда и която заслужавате.

А за топлят сезон, хотел Монтесито предлага страхотен плувен басейн, който със сигурност ще ви очарова. Намира се в сърцето на столицата, а същевременно ви отнася някъде далеч, със зеленината около басейна и атмосферата, която ще ви обгърне. Удобни шезлонги, чадъри и трамплин за скачане, както и широк басейн за плуване. Рай за тялото и душата.

Поради всички тези причини смятаме, че ще направите правилният избор ако ни се доверите. Хотел Монтесито е на ваше разположение, за да внесе у вас големи дози настроение!