пикник сред природата

Как да разнообразите ежедневието си?

Хубавото време ни кара да мечтаем за красиви и дълги разходки сред природата. Но как да разнообразим сивото си ежедневие без да се налага да напускаме работа?

Седмицата е по-прятна, когато знаеш, че в края ѝ те очаква приятно пътуване

Планирайте занимания през уикенда. Това може да са разходки сред планината, кратка екскурзия в околностите или дори по-далечна – в чужбина. Възползвайте се от хубавото време и се насладете на спокойствието на природата. Не забравяйте, че ако ще пътувате до по-далечна дестинация, трябва да си осигурите всичко необходимо. Ако се налага преспиване, то уверете се, че хотелът или мястото за настаняване са информирани и ви очакват.

пикник сред природата

Ако пък не ви се пътува далеч, винаги може да си устроите приятен пикник сред природата. Или пък разходка с колелета до близката гора или езеро. Направете си хубави снимки за спомен и се порадвайте на слънцето.

Правете неща, за които винаги сте се колебали

Да правиш нещо, от което се страхуваш, или пък отлагаш цял живот, е чудесен начин да разнообразиш ежедневието си. Такива неща са например да се научиш да плуваш или по-екстремни като скачане с парашут, гмуркане и други. Подобни дейности ни зареждат с адреналин и по този начин усещаме живота в пълната му сила.

Зарадвайте любимите хора

 разходка в планината

Да зарадваш най-близките често е доста трудно. Налага се да криеш изненадата, да се преструваш, че нищо не е такова, каквото си го планувал с риск да се провали, ако другият човек има планове, които няма как да се променят. И все пак, дори изненадата ви да бъде разкрита, тя със сигурност ще изпълни своята цел – да зарадва. А това е най-важното.

Каква може да бъде изненадата? Подарете на любимите си хора почивка, спокойствие, време за себе си, а защо не и в комбинация с разходка сред природата.

Хотел „Монтесито“ е разположен близо до Витоша – едно прекрасно място за пролетни разходки, пикник и игри на открито.

Планирайте лятно приключение

Колкото по-рано планирате лятото и почивката, толкова повече време ще имате да нагодите всички останали планове спрямо него. Друга добра причина да започнете с организирането на своята почивка през лятото е, че ще имате повече време да обмислите офертите. Освен това, когато не са резервирани в последния момент, цените са достъпни и има повече избор.

Вълнението, което ще ви обхване, докато избирате къде ще прекарате лятото, е несравнимо. То ще ви вдъхне желание и енергия за действия.

Дори да не изберете никои от посочените варианти, Хотел „Монтесито“ винаги е на разположение да направи вашия престои незабравим.