уроци по плуване

Професионални уроци по плуване за малки и големи

Казват, че човек се учи докато е жив. Някои умения придобиваме рано, сякаш неизбежно и почти случайно. Други получаваме в семейството, трети – в училище или чрез игрите. Отглеждаме ги заедно с възпитанието си, множим ги с нарастването на годините ни, поливаме онази част от тях, която намираме за интересна или полезна, а останалата изкореняваме без колебание. С някои уроци се сблъскваме още в ранна детска възраст, други ни застигат в младежките ни години, трети срещаме едва тогава, когато сме се превърнали в нечии учители.

уроци по плуване

Повечето хора подбират много внимателно „цветята”, които ще засадят в житейската си градина. За жалост, те често се отказват от рисуването, плуването, музиката, катеренето, ездата или жонглирането в името на сериозната си професия или друго, „по-полезно” умение. Понякога те изкореняват усвоените уроци, защото искат да направят място за други. Друг път причината за тази чистка е общоприетото „несъответствие” между някои от тях (шахматист – модел, например). Истината е, че градината, за която толкова старателно се грижим, е безкрайна и необятна. В нея винаги има място за още едно „попълнение”, а „грешни” комбинации от умения не съществуват. Една италианска поговорка гласи „Научавай и оставяй наученото настрана”. Иначе казано –  в даден момент от живота ни всяко придобито умение може да се окаже полезно и продуктивно.

Макар да се учим цял живот, някои уроци усвояваме най-лесно докато сме деца. Тази прекрасна възраст е лишена от предразсъдъци и предварителни нагласи, от негативизъм, страх от чуждото мнение и фобия към грешките. Освен това, игрите са перфектен начин за бързо и лесно придобиване на нови умения. На децата им е по-лесно да се научат да плуват, танцуват, да говорят чужди езици и да се справят с техниката, затова е хубаво те да бъдат насърчавани в сферата, която ги влече.

Кой малчуган не обича водата? Това безспорно е една от любимите игрови площадки на децата както заради прохладата, която тя осигурява в летните жеги, така и заради забавните й вълнички и безбройните развлечения, които предлага. За да могат, обаче, палавниците да се насладят напълно на това невероятното вълшебство, те трябва да се научат да плуват. Спокойно, това умение може да се придобие дори в София.

Откритият басейн на хотел „Монтесито” предлага не само свежест, комфорт и забавления, но и професионални уроци по плуване както за деца, така и за възрастни. Занятията, които се провеждат всеки делничен ден от девет до единайсет и трийсет, ще помогнат на малчуганите Ви с лекота да овладяват водната стихия. Доверете се на специалистите и подарете на децата си удоволствието от  плуването на воля.

pool-montecito

Срещу такса от осем(за деца до петнайсет години) или десет лева (възрастни и деца над 16 години) на урок, малките палавници ще могат бързо и лесно да усвоят ново умение, което е едновременно полезно и забавно. Това, разбира се, ще стане с помощта на професионален инструктор, който ще съобрази темпото на обучение с личните нужди и предпочитания на децата Ви (или с Вашите собствени). Една от най-забележителните черти на басейн „Монтесито” в София е свързана именно с грижата за най-малките гости. В името на доброто настроение на малчуганите и по-лесното усвояване на „новия материал”, уроците по плуване включват редица весели игри във водата и много други развлечения.