Wedding in Montecito sofia

Приказна сватба в София и в ресторант с приказна атмосфера

Бракът е както нова страница, дори нова ера от живота, така и истинско предизвикателство, пред което, за щастие, се изправяте в компанията на любимия човек, за да споделяте за в бъдеще хиляди приключения, приятни емоции, някои тъжни моменти, но и много отговорности. Дори и да ви изглежда страшно, бракът предлага едно богатство от нови вълнения и изцяло от вас зависи дали те ще бъдат приятни или не чак толкова. Защото семейният живот колкото предлага, толкова и изисква, а за да го превърнете в приказно приключение, преди всичко е необходимо да вложите в него любов, всеотдайност и грижа.

Разбира се, след като сте погледнали сериозно на брака и на предстоящия съвместен живот в компанията на половинката ви, е необходимо да помислите как да посрещнете подобаващо настъпващите промени. Какъв по-приятен и вълшебен начин да се впуснете в приключението на брака от една приказна сватба, с която да увенчаете, едно споделено бъдеще на любов, разбирателство и щастие.

сватба в Монтесито

Стилът, неотразимостта, това как ще протече сватбеното тържество и съответно дали ще успеете да предразположите гостите си да се чувстват комфортно, така че и вие и те да си спомняте години наред за събитието с умиление и носталгия, зависи преди всичко от обстановката, в която планирате да го проведете. Ако се стремите да превърнете сватбата си в приказно изживяване, вероятно бихте искали да намерите ресторант с подходяща атмосфера, за да осъществите целта си.

Интериорът

За да вие и гостите ви се чувствате комфортно, е много важно да решите предварително каква бихте искали да бъде цялостната визия на тържеството. В случай че нямате желанието да прахосвате излишни пари за декоратори и дизайнери, ще ви се наложи да потърсите заведение с приятна атмосфера, която да предлага едновременно изискан стил, уют и удобство на клиентите си. Доста актуални са интериорите, обзаведени с класически привкус (вдъхновени от епохата на Луи XIV) с кристални полилеи и цветови комбинации от екрю, златисто и тюркоазено синьо – подобно на дворец. Поради тази причина бихме ви препоръчали небезизвестния изискан ресторант „Монтесито” в София, чийто салон съчетава всички тези качества, както и всички удобства и преимущества, необходими за обстановката на една приказна сватба – тях ще ви опишем в следващите редове.

Как да повдигнем настроението на партито?

Както гласи една неписана, но всеизвестна мъдрост „Колкото повече – толкова повече”, към която можете да се придържате и докато съставяте списъка с гости, които желаете да присъстват на празничното събитие. Несъмнено по-значителният брой поканени ще направи сватбеното тържество доста по-оживено и весело и в такъв случай ще се наложи да го проведете на по-просторна територия, където гостите ще се чувстват освободени и предразположени към веселба. Въпреки това, когато говорим за подобни мероприятия, броят на поканените не винаги е от значение, защото само приятелите и семейството – хората, които държат на вас, могат да допринесат достатъчно за доброто настроение. По-скромните сватби също имат своя чар, но за тях ще ви е необходима по-малка и уединена обстановка. Ресторант „Монтесито” със своя просторен салон, подходящ за 300 души и градина, разполагаща със зелени, уединени кътчета за по 150 души, предлага подходящи условия за всякакви сватбени тържества, както и обширен дансинг, намиращ се в центъра на заведението.

Менюто

Храната и напитките, с които искате да очаровате гостите си, освен апетитни трябва да бъдат изискани, но и да отговарят на вашата представа за идеалното, мечтано сватбено тържество. Препоръчваме ви да не се хвърляте в твърде екзотични и нестандартни варианти за менюто, само за да впечатлите присъстващите, защото може да останете неприятно изненадани. По-добре да съчетаете традиционната българска кухня, богата на изключително вкусни предложения, с други интересни ястия, идващи извън границите на родината. Така ще предложите повече варианти и по-богато меню на близките си. В това отношение ресторант „Монтесито” ще ви смая с разнообразен асортимент от подбрани специалитети от света и от българската трапеза.

Това е само кратък списък на основните качества, за които е редно да следите при избора на ресторант, подходящ за едно приказно сватбено тържество, но не забравяйте, че най-важното за празничния ден е да го посрещнете смело, в добро настроени и с много любов!