пролетно настроение

Преборете пролетната умора с апетитните вълшебства на ресторант-градина „Монтесито”

С настъпването на пролетта природата се активизира – изпълва се с енергия, живот и цветове. Пробуждащото въздействие на този сезон, обаче, все по-често ни подминава. Промените във времето, забързаното ежедневие, стресът и мрачните дни до голяма степен неутрализират положителното му влияние и карат мнозина от нас да се чувстват унили, сънливи и отпаднали без очевидна причина.

пролетно настроение

Тази година вместо да се поддавате на пролетната умора, заповядайте да я преборим заедно. Подготвили сме Ви най-доброто лекарство – куп апетитни кулинарни вълшебства. Доброто настроение, позитивните емоции и доволното небце са гарантирани.

Ресторант-градина „Монтесито” в София ще Ви очарова с приятна атмосфера, стилна обстановка, комфорт, уют, професионално обслужване, удобна локация и достъпни цени. Мястото ще Ви впечатли и с огромното си разнообразие от вкусни, здравословни и неустоими български или международни ястия. Богатото меню ще накара небцето Ви да ликува, а специално селектираната колекция вина ще подари наслада на всичките Ви сетива.

Ресторант „Монтесито” разполага с триста места в просторния си, луксозно обзаведен салон и с още сто и петдесет места в приказната си лятна градина. Мястото е подходящо както за уединени събития като семеен обяд и романтична вечеря, така и за мащабни мероприятия – фирмени партита, сватби, балове, рождени дни. Опитният главен готвач не само ще Ви предложи безброй вкусни ястия от българската и интернационалната кухня, но и всеки месец ще Ви изненадва с няколко специални предложения, вдъхновени от различните краища на света.

Безспорно едно от най-забележителните бижута в короната на ресторанта е неговата цветна градина. Тя ще Ви впечатли с простор, свежа зеленина, вълшебна атмосфера, уютна обстановка и комфортно обзавеждане. Мястото е впечатляващо по всяко време на годината, но пролетта определено му придава още по-приказен чар. Насладете се на топла напитка или прясно изцеден фреш в компанията на приятно четиво, на чаша вино с приятели или на вкусен обяд сред цъфналите растения. „Монтесито” ще Ви предложи голямо разнообразие от апетитни вълшебства, които не само ще погалят небцето Ви, но и ще Ви заредят с енергия, ще Ви осигурят добро настроение през целия ден и ще Ви помогнат да се преборите с досадната пролетна умора.

Търсите приятно местенце в София, което съчетава уют, стил, качество и достъпни цени? Попаднали сте на правилното място. Ресторант-градина „Монтесито” ще Ви предложи комбинация от неустоими кулинарни шедьоври, първокласно обслужване, празнична обстановка, луксозно обзавеждане, комфорт, спокойствие и разнообразни екстри. Избягайте от скуката и рутината и се насладете на куп апетитни вълшебства. Заредете се с енергия, добро настроение и позитивни емоции.

Очакваме Ви!