подаръци за абитуриенти

10 оригинални идеи за подаръци за абитуриенти

Завършването на гимназията е важен етап от живота на всеки човек. Ето защо традицията изисква празнуване – в семеен или приятелски кръг, с най-близките и семейството и отпразнуваме с класа, випуска и преподавателите. Както за всеки друг повод, и за завършването се правят подаръци. С годините традицията доста се е променила и днес ни е трудно да изберем интересни подаръци за абитуриенти. На какво да се спрем, какво да имаме предвид при своя избор, за да зарадваме завършващите?

Идеи за подаръци за абитуриенти

Ще се спрем на класически и по-нестандартни подаръци за абитуриенти, подходящи и за момичета, и за момчета.

балони и празнуване

Бижу

Най-често срещаният подарък за завършване безспорно е бижу. Въпреки това, избирайки подобен дар за празника, пак може да бъдете оригинални. Как да направите правилния избор? Предварително се уговорете с абитуриента. Проучете вкуса му, ако трябва, нека ви изпрати модели бижута, които харесва. За момиче – колие, обеци, пръстен и гривна, които може да носи в деня на празника, а за момче – ръкавели, часовник, гривна и др. По този начин не само ще сте избрали стойностен подарък, който ще влезе в употреба, но и ще помогнете на семейството, което вероятно има доста разходи покрай предстоящото събитие.

Аксесоари

Идеята на аксесоара като подарък за бала е да добавим онзи последен елемент, най-важния за завършването на визията в деня на празника. Вашият подарък може да бъде всичко – от елегантна чанта за празника, до обувки, болеро или наметало, гримове, панделка и всичко, за което се сетите. Почти всичко е позволено, стига да сте го обсъдили с абитуриента.

Пари

Най-често срещаните подаръци за абитуриенти след бижутата са.. парите. Така давате шанс на човека да си избере нещо по свой вкус. Или да похарчи парите за нещо друго, особено ако ги комбинира с вече събрани за нов телефон, лаптоп, почивка, дреха и бъдещо обучение извън страната др. По този начин вашият подарък няма да е много оригинален, но поне няма да се повтаря. Поднесете парите в елегантен плик с красива картичка, надписана с пожелания и подарена с много обич и щастие!

опаковани подаръци за абитуриенти

Луксозен комплекс химикалки, писалки и др.

Красив и луксозен подарък несъмнено ще зарадва всеки. Ако подарите красив комплект химикалки или друг тип оригинален предмет, със сигурност ще спечелите вниманието.

Тематичен подарък, свързан с избора на бъдеща професия

Забавни и интересни са подаръците за абитуриенти, които ориентират към бъдещата професия. Торта с формата на компютър за бъдещи програмисти, лекарски слушалки и престилка с името, съдийско чукче или статуетка “Оскар” – вариантите са безкрайно много, а забавлението – гарантирано.

Картинка, снимка, карикатура

Все по-популярни са подаръците от типа на спомен, съхранен на канава, рисувана картина или забавна карикатура. Ако е подходящ за вашия приятел, който завършва училище – подарете му го. Ще бъде красив и незабравим спомен от най-бурните години в живота.

празнуване

Други актуални предложения за подаръци за абитуриенти

  • Изживяване – скок с парашут, бънджи, гмуркане и др.
  • Фотосесия по избор – може за бала, може и след това.
  • Ваучер за пътуване, почивка или процедура – винаги е добре да имаме резервен вариант.
  • Настолна игра

Не забравяйте да изберете подаръка предварително. Опаковайте го добре и го поднесете с много обич и усмивка! Така ще допринесете за празничното настроение и положителните емоции в най-важния ден.

Ако искате да организирате абитуриентски бал в София, ние от хотелски комплекс “Монтесито” с радост ще ви посрещнем и ще помогнем за прекрасното изкарване на важния ден в семейна атмосфера. Разполагаме с китна лятна градина, където с удоволствие ще отпразнувате завършването в семеен и приятелски кръг. Очакваме Ви за да прекараме най-вълнуващия ден – завършването!