сцена на под прикритие в Монтесито

„Под прикритие” избра хотел „Монтесито” за снимките на екшън сцени

Хитовият български сериал „Под прикритие” избра хотел „Монтесито” в София за снимките на първия епизод от новия си четвърти сезон. Криминалната драма заложи на лукса, класата и уюта, които мястото предлага. Пилотната серия бе заснета на цялата територия на комплекса, а кадрите включват предимно зрелищни екшън сцени.

под прикритие в ресторант Монтесито

От „Под прикритие” се спряха на „Монтесито” заради многото удобствата, приятната атмосфера и стилния интериор. Едва ли бойните сцени, с които се отличава сериалът, биха намерили по-подходящото „поле” за действие от просторния, оригинален и изискан салон на ресторант „Монтесито”. Богато украсената зала разполага с триста места, огромен дансинг и уникален отварящ се покрив – екстри, достойни за филм от поредицата за Джеймс Бонд.

Част от първия епизод на „Под прикритие” е сниман и във великолепната лятна градина на „Монтесито”. Освен, че е много красива, тя е и мултифункционална. В зависимост от повода това райско кътче на открито може да се превърне в уединено местенце за романтично предложение, в терен за детско парти или дори в „зала” за сватбено тържество, тъй като разполага с цели 150 места.

Функционалната и модерна кухня на ресторант „Монтесито” също бе превърната в снимачна площадка. Тя привлече вниманието с удобно и качествено обзавеждане, с чистота, спретнат вид, както и със забележителните си размери.

Уютните, удобни и стилно декорирани стаи на хотел „Монтесито” също получиха „роля” в пилотния епизод на популярния сериал. Те бяха избрани заради впечатляващия си интериор, функционалността си и заради топлата, задушевна атмосфера, която създават.

Заснетите екшън сцени разкриват малка част от красотата, удобствата и многото функции на комплекс „Монтесито”. Стилното обзавеждане, божествено вкусната храна и разнообразните екстри ще ви накарат да се чувствате като истинска телевизионна звезда.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито