Montecito hall

Комплекс „Монтесито“ – идеалното място за вашето парти

Организирането на голямо събитие като фирмено парти, сватба, годишнина, абитуриентски бал, рожден ден е отговорност към детайла и качеството.

Хотел „Монтесито“ разполага с необходимия ресурс за всякакви тържества и инициатива. Без значение дали ще организираме вашата сватба, годишнина, рожден ден, фирмено парти или работна среща, за нас ще бъде удоволствие да се чувствате комфортно и безгрижно.

За да не сте стресирани и затрупани с работа, ние можем да ви помогнем за вашето събитие като ви предложим нашата многофункционална зала. В зависимост от вашите интереси можем да преподредим залата по ваш вкус, следвайки вашите цели. Тя е изключително подходяща за коктейли, сватба, големи празненства и др.

Montecito hall

За вашата сватба

Сватба в МонтеситоХотел „Монтесито“ е предпочитан за организиране на сватби, тъй като разполага с големи и слънчеви зали. За една сватба е много важна атмосферата. Всичко е от значение, дори най-малката подробност. Ние ще се погрижим за това вашият празник да остане незабравим.

 

 

 

Всеобщото настроение трябва да бъде позитивно, а грижата за гостите не е без значение. Удобствата, които хотелът предлага, внасят уют и спокойствие по време на едно толкова голямо събитие. Монтесито разполага с ресторант, в който има разнообразие от вкусна и свежа храна. А басейнът е предпочитано място през топлите месеци.

Montecito pool

За фирмено парти или коктейл

Ако планирате фирмено парти, в Монтесито ще се погрижим за вас и вашите гости. Разполагаме с много стаи и конферентна зала, която спокойно можем да аранжираме по ваш вкус.

За детски рожден ден

Рожденият ден е важен повод за всеки човек. Той е личен празник за рожденика, както и за близките му. Ако искате да е незабравим, подарете си го в „Монтесито“. Организираме детски рождени дни и разполагаме с оборудван детски кът.  С помощта на нашите лъчезарни и усмихнати професионалисти аниматори, рожденият ден за вашето дете ще бъде изключително емоционален и незабравим.

Детски рожден ден

За друг повод

Ако имате личен повод за празник, „Монтесито“ е мястото. Ще се справим и с най-претенциозните ви желания. Не се страхувайте да попитате – за нас е важно вие да се чувствате добре на вашия празник.

Ще превърнем вашето събитие в незабравим спомен.

Доверете ни се, вашето удоволствие е наше задължение.