къде ще празнувате нова година 2020

Нова година 2020 – у дома или навън?

Остава само месец до края на 2019 г. – година, изпълнена със стремежи, мечти, предизвикателства и много споделени мигове. Какво ни предстои? – няма как да знаем, но едно нещо можем да направим. Да посрещнем нова година 2020 усмихнати, заредени с положителни емоции, обичащи и обичани и щастливи, с вяра в бъдещето! А вие къде ще празнувате?

Нова година 2020 – нов късмет с приятна компания и вкусна храна

Още една година отмина, време, в което сме били щастливи, успешни и обичани. Време е да планираме как ще го отпразнуваме, защото в живота хубавите неща заслужават питие, добра компания и приятна обстановка.

Ако все още не сте решили къде да отпразнувате Нова година 2020, имате още малко време да решите. Всяка година сме изправени пред дилемата дали да празнуваме у дома, или навън. И двете решения си имат положителни страни. У дома се радваме на домашен уют, спокойствие, възможност да поканим най-близките и да им сготвим вкусна храна, която да споделим. Навън можем да прекараме приятно и лежерно, без да се налага да пазаруваме, готвим и чистим. Няма да посрещнем новата година уморени  след дългата подготовката и с купища мръсни чинии. Ще се радваме на приятна компания, вкусна храна, красива украса и купон до зори.

Ако възможността да прекарате една по-различен празник на нова година 2020 ви развълнува, заповядайте в хотелски комплекс “Монтесито”. Нека заедно отбележим новото начало под звуците на приятна музика с много емоции, вкусна храна и питиета.

наздраве за нова година 2020

5 причини да празнуваме заедно Нова година 2020

В “Монтесито” знаем как да се погрижим за доброто Ви настроение в празничния ден. Заповядайте при нас и ще  Ви поглезим:

  • 3 вида меню, подбрано за всеки вкус
  • добро настроение и изненади
  • приятна обстановка
  • музикална програма за танци и забавления до зори
  • доведете и децата – и за тях имаме изненади в Детски кът “Монтесито”

Разгледайте детайли относно празничната вечер на нова година 2020.

Ако не сте от София, можем да Ви предложим специални новогодишни пакети за настаняване:

  • доплащане за настаняване в двойна стая стандарт – 32,00 лв./ човек , в двойна луксозна стая – 37,00 лв./ човек .
  • в цената е включено настаняване , празнична вечеря (31.12.2019 г.)
  • закуска на 01.01.2020 г.

Направете своята резервация на телефон 02 973 62 60; 0888 141 119 ; 0889 177 512

или по мейл на адрес: restaurant@hotelmontecito.bg

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви пожелава светли празници и пожелания за много здраве, щастие и обич в семейството. Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно едно ново начало!

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито