къде ще празнувате нова година 2020

Нова година 2020 – у дома или навън?

Остава само месец до края на 2019 г. – година, изпълнена със стремежи, мечти, предизвикателства и много споделени мигове. Какво ни предстои? – няма как да знаем, но едно нещо можем да направим. Да посрещнем нова година 2020 усмихнати, заредени с положителни емоции, обичащи и обичани и щастливи, с вяра в бъдещето! А вие къде ще празнувате?

Нова година 2020 – нов късмет с приятна компания и вкусна храна

Още една година отмина, време, в което сме били щастливи, успешни и обичани. Време е да планираме как ще го отпразнуваме, защото в живота хубавите неща заслужават питие, добра компания и приятна обстановка.

Ако все още не сте решили къде да отпразнувате Нова година 2020, имате още малко време да решите. Всяка година сме изправени пред дилемата дали да празнуваме у дома, или навън. И двете решения си имат положителни страни. У дома се радваме на домашен уют, спокойствие, възможност да поканим най-близките и да им сготвим вкусна храна, която да споделим. Навън можем да прекараме приятно и лежерно, без да се налага да пазаруваме, готвим и чистим. Няма да посрещнем новата година уморени  след дългата подготовката и с купища мръсни чинии. Ще се радваме на приятна компания, вкусна храна, красива украса и купон до зори.

Ако възможността да прекарате една по-различен празник на нова година 2020 ви развълнува, заповядайте в хотелски комплекс “Монтесито”. Нека заедно отбележим новото начало под звуците на приятна музика с много емоции, вкусна храна и питиета.

наздраве за нова година 2020

5 причини да празнуваме заедно Нова година 2020

В “Монтесито” знаем как да се погрижим за доброто Ви настроение в празничния ден. Заповядайте при нас и ще  Ви поглезим:

  • 3 вида меню, подбрано за всеки вкус
  • добро настроение и изненади
  • приятна обстановка
  • музикална програма за танци и забавления до зори
  • доведете и децата – и за тях имаме изненади в Детски кът “Монтесито”

Разгледайте детайли относно празничната вечер на нова година 2020.

Ако не сте от София, можем да Ви предложим специални новогодишни пакети за настаняване:

  • доплащане за настаняване в двойна стая стандарт – 32,00 лв./ човек , в двойна луксозна стая – 37,00 лв./ човек .
  • в цената е включено настаняване , празнична вечеря (31.12.2019 г.)
  • закуска на 01.01.2020 г.

Направете своята резервация на телефон 02 973 62 60; 0888 141 119 ; 0889 177 512

или по мейл на адрес: restaurant@hotelmontecito.bg

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви пожелава светли празници и пожелания за много здраве, щастие и обич в семейството. Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно едно ново начало!