Незабравимо моминско парти – нестандартни идеи за организация

Опитвате ли се да планирате идеалното моминско парти за вашата булка? Изборът на това как да отпразнува последния си ден като неомъжена може да окаже голям натиск върху този, който го планира и организира. Затова, трябва да сте подготвени с търпение и да планирате всичко отдалеч. Откъде да започнете с организацията?

Планирането на моминско парти трябва да бъде най-вече за това, което булката обича, независимо дали ходи по клубове или има релаксиращ СПА ден. Би ли предпочела да се наслади на забавно пътуване до морето или уикенд в планината с любимите си приятелки? Всичко това трябва да е добре обмислено, за да я зарадвате, организирайки ѝ незабравимо моминско парти, за което най-вероятно дори не предполага.

Представяме ви списък с няколко нестандартни идеи, които ще ви помогнат да изберете как да организирате едно незабравимо и интересно моминско парти.

Запазете стая в хотел за булката

Искате партито да е изненада. Затова колкото по-малко знае бъдещата булка, толкова по-добре. Ако това няма как да стане, защото трябва да предвиди своята ангажираност, просто ѝ кажете, че ще има среща с вас и други момичета, но не ѝ разкривайте всички детайли. Най-добре е да я отвлечете. Грабвате я от дома и със завързани очи я водите в хотелска стая, където ще може да се подготви.

Ако бюджетът го позволява, може да ѝ изберете подходящо облекло за важната вечер. Чудесна изненада би било да има грим и прическа. И всичко това може да го направите в стаята, която сте наели.

Хотел “Монтесито” предлага чудесни стаи, в които може да осъществите този план. За повече информация, разгледайте нашия сайт.

Вкусна и любима храна и питиета в приятна компания

След като сте организирали всичко това, време е да помислите и за хапване. И за питиета. Коктейли, шампанско, вино – всичко се приема.

В зависимост от деня, в който сте избрали да бъде партито и часът, може да организирате обяд или вечеря на специално за булката място. Осигурете и транспорт, за да бъде по-бързо предвижването.

На самото място, където ще бъде моминското парти, е хубаво да има украса. Помислете и за оригинални идеи за игри и забавления за момичетата, но не прекалявайте. Важното е да се забавлявате.

коктейли и забавления

Фотосесия с любимите приятелки за увековечаване на момента

Когато много момичета се съберат на едно място, е задължително да бъдат снимани. А защо не и от професионалист. Запазете фотограф, който ще направи фотосесия от незабравимото моминско парти, което организирате. Може да помислите и за специално облекло, което да е интересно за снимките. Също така и за различни аксесоари и декорации от типа на: “Тя каза “ДА”, “Бракувана” и други подобни.

Всички тениски с надписи, ленти и украси са позволени. А за подаръците на булката може да изберете интересни и практични неща, както и по-нестандартни – танц, екскурзия, професионален грим и други.

Задължително е да има и украса – тя ще придаде настроение и е чудесна за снимките, които ще увековечат момента.

моминско парти

Още идеи за организиране на щуро моминско парти

В зависимост от времето и бюджетът, може да организирате и по-щури неща. Например, спа уикенд, двудневна почивка на морето, масажи за всички, танци и всичко, което е в главата на булката. Не забравяйте, че най-важното условие е тя да се забавлява. Само така ще запомни този момент завинаги.

Моминското парти е преди всичко преживяване. Подаръците са важни, но спомените от невероятно прекарани мигове с най-близките са по-ценни от всичко останало. Зарадвайте своята приятелка, която е на прага на най-важния етап в живота си като споделите с нея този прекрасен миг на щастие.