евтини нощувки в софия

Хотел „Монтесито” предлага най-незабравимите нощувки в София

Почивката и добрият сън са изключително важни както за здравето ни, така и за физическата ни форма, настроението и щастието. Уютната атмосфера, спокойната обстановка, вкусната храна, близостта с природата, естетиката и доброто отношение са сред ключовите фактори за справяне с ежедневния стрес, с умората и напрежението. С други думи, за да се чувствате свежи, бодри, щастливи и позитивно настроени имате нужда от релакс, спокоен сън, приятна среда, внимание и изискано красива, но все пак домашна обстановка.

хотелска стая в монтесито

Не си мислете, че комбинацията на тези благоприятни фактори съществува само в приказките. Хотел „Монтесито” съчетава уюта на семейното огнище, със стила и класата на кралски покои. Той осигурява на гостите си божествено вкусна, но и здравословна храна, добро обслужване с грижа за всеки посетител, приятна атмосфера, безброй забавления, но и кътчета за релакс и уединение, възможност за качествена почивка, щуро парти или семейна приказка. Без значение дали сте решили да успокоите мислите и съзнанието си или да дадете воля на танцувалните си умения, дали желаете да се впуснете в кулинарно приключение или в подводна веселба край басейна, хотел „Монтесито” ще ви предложи най-незабравимите нощувки в София.

Предимствата на това райско кътче са изключително много. Една от най-привлекателните зони за гостите е огромния, изискан, мултифункционален ресторант, който прави престоя им още по-приятен. Какво по-хубаво от уютна, удобна и красива стая за нощувка, съчетана с просторен салон, предлагащ неустоими ястия, които ще зарадват дори най-капризното небце?!

„Монтесито” разполага и с прекрасна градина, която осигурява спокойствие, прохлада и невероятна гледка. Тя е подходяща както за детски партита и тържества, така и за миговете на усамотение с чаша кафе или чай.

Друго удобство, което ще превърне престоя ви в незабравимо преживяване е страхотния басейн на хотела. Водното развлечение е любимо на малки и големи. Ако не сте сред почитателите на плуването можете да се насладите на любима книга и свеж коктейл в снек-бара, намиращ се в непосредствена близост, или почивайки си на някой от удобните шезлонги.

Ако сте решили да прекарате почивката си с цялото семейство, но се притеснявате за настроението на децата хотел „Монтесито” ще ви изненада с невероятен, цветен и забавен детски кът. Малчуганите ви ще се радват на много люлки, игри и образователни занимания, както и на любезните, грижовни и мили аниматори.

За да може релаксът и почивката да са пълноценни е необходимо не само спокойствие, но и здрав, хубав, сладък сън. Уютните единични и двойни, стандартни и луксозни стаи на „Монтесито” ще осигурят на тялото и ума ви необходимите положителна енергия, тишина, уединение и удобства. На сутринта ще се чувствате свежи и бодри, отпочинали и жизнерадостни.

Професионалното отношение на персонала и многото удобства на „Монтесито” ще превърнат нощувката ви в незабравимо преживяване, което със сигурност ще искате да повторите.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито