нова година в монтесито

Нова Година в комплекс „Монтесито” – подарете си една незабравима вечер

Още не сте решили къде да посрещнете 2015 година? Заповядайте в комплекс „Монтесито” и се насладете на една вълшебна и незабравима новогодишна нощ. Мястото ще Ви очарова с луксозен интериор, професионално обслужване, празнична атмосфера, неустоима кухня, комфорт, уют и достъпни цени. Подарете си приказна вечер, изпълнена с много танци, веселие и позитивни емоции.

Комплекс „Монтесито” в София е подготвил за Вас две атрактивни оферти за новогодишно празненство. Изберете най-подходящия вариант за Вас и Вашите близки и посрещнете 2015та със стил и добро настроение.

нова година в монтесито

Нова година в ресторант „Монтесито”

Празнувайте, заобиколени от красота, лукс и блясък в просторния ресторант на комплекса. Кувертите са на цена от 109 лв. и включват празнична вечеря, специална програма, музикално шоу и още много чудни изненади.

Събитието започва в 20:00 часа с посрещане и настаняване на гостите. След около половин час се сервират салати, предястия и новогодишна баница с късмети. По това време започва и празничната програма с професионален DJ. Към 22:30 стартира музикално артистично шоу с гост изпълнители. То включва латино фиеста с песни на Рики Мартин, Шакира, Джей Ло, незабравими мелодии от любими филми, сред които „Маската на Зоро” и „Десперадо”, някои от най-големите съвременни хитове, както и вечни песни от българската естрада на легендарни музиканти като Васил Найденов , Силвия Кацарова , Георги Христов, Орлин Горанов, Лили Иванова. Докато гостите танцуват се сервира празничната вечеря. В 23:45 на всеки гост се поднася по чаша новогодишно шампанско. След посрещането на новата 2015 година празненството продължава с много музика и танци. По това време се сервират и десертите. Купонът продължава до 3 часа сутринта.

Ресторант „Монтесито” предлага няколко варианта на новогодишно меню. Всички те включват празнична салата, топло предястие, основно ястие, следястия, десерт и новогодишна баница с късмети. Освен това в цената на куверта влизат и 50 мл. уиски, водка или ракия, 375 мл. вино резерва (бяло, червено или розе), една минерална вода и една безалкохолна напитка.

Нова година в бална зала “Montecito Hall”

new year montecito hall

Насладете се на една незабравима вечер в приказната атмосфера на бална зала “Montecito Hall”. Кувертите за този новогодишен вариант са на цена от 139 лв. и включват празнична вечеря, музикална програма , неограничена консумация на напитки, както и още куп приятни изненади.

Тържественото посрещане на новата 2015 година започва в 20:00 часа с настаняване на гостите. Трийсет минути по-късно стартира специална програма с професионален DJ и се сервират салатите , предястията и новогодишната баница с късмети. В 22:30 се поднася празничната вечеря и се поставя началото на музикално артистичното шоу. То включва невероятно пътешествие във времето с най-големите хитове на кралете на поп и рок музиката – от Елвис Пресли и Майкъл Джексън, през Куин, Дона Самър и Аба, до Мадона, Том Джоунс, Тина Търнър и Роби Уилиямс. Освен това гостите ще се насладят и на любимите си песни от българската естрада на емблематични изпълнители като Васил Найденов , Силвия Кацарова , Георги Христов, Орлин Горанов, Лили Иванова. Петнайсет минути преди полунощ ще бъде поднесено новогодишното шампанско. След посрещането на новата 2015 година празнуването ще продължи с още една порция музика, танци и апетитни вкусотийки (сервират се десертите). Събитието ще приключи към 3 часа сутринта.

Бална зала „Montecito Hall” също ще Ви предложи няколко варианта за новогодишно меню. Всички те включват празнична салата, топло предястие, основно ястие, следястия, десерт и новогодишна баница с късмети. Освен това в цената на куверта влиза неограничена консумация (на мокър бар) на уиски (внос), водка (внос ), специална ракия, бяло и червено вино, минерална вода, газирани напитки, натурални сокове, кафе.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито