Сватбено тържество

Без какво не може сватбеното тържество?

Вероятно, след като сте достигнали до един от най-значимите моменти в живота си, който Ви изправя на прага на зрелостта – а именно сватбата, сте пораснали достатъчно, за да не вярвате в приказки. Съмнявайки се в последното твърдение, ще го оставим на страна, защото знаем колко е важно за човек да запази поне частица от детската си същност, та дори и някъде навътре в дълбините на своята психика. Сега остава само да я привикаме отново на повърхността, като Ви докажем, че приказките не само могат да бъдат реалност, но дори и Вашата сватба притежава потенциала да се превърне в приказка.

Сватбено тържество

От какво наистина се нуждае сватбеното Ви тържество!

Ще се фокусираме изцяло върху най-приятния момент за всички присъстващи на сватбата – празненството в ресторанта. Излишно е да съставяме списъци с всеки дребен предмет, който ще Ви е необходим, но за сметка на това ще обърнем внимание на основните елементи от тържеството и подготовката му. Те са ключови за постигането на максимално добро настроение у всички гости и у младоженците и в случай, че бъдат подценени, сватбата Ви няма да се съсипе, но и няма да разгърне целия си потенциал, а Вие самите няма да извлечете максималното количество удоволствие, което може да Ви достави паметният ден. Ако не виждате основателни причини да се лишавате от истинска забава и да изживеете незабравимо, приказно сватбено тържество, първо трябва да предвидите най-подходящото място, където то да се състои. С оглед на неоспоримите нужди на подобно мероприятие, ще си позволим да Ви препоръчаме решение по въпроса и изброявайки това, без което не може сватбеното Ви празненство, ще се обосновем за избора си.

Стил и елегантност

Всеки притежава свой собствен вкус, отговарящ на неговата индивидуалност, но въпреки това, когато говорим за сватба си, има определени критерии за визията на сватбеното тържество, тъй като то е преди всичко официално събитие. В този смисъл, ако не искате излишна натруфеност и кич, е напълно разбираемо, но не можете без елегантност. Именно елегантност и уникален стил ще откриете в ресторант „Монтесито”/”Montecito”, част от едноименния комплекс с хотел в София. Атмосферата на заведението е идеална, както за грандиозни, така и за по-скромни събития, сред които сватбите са на преден план. Уникалният интериорен дизайн се изразява в цветово съчетание между екрю и тюркоаз, допълнени от златни орнаменти, пресъздаващи по автентичен начин дворцов салон, без да се натрапват като твърде кичозни, нито граничещи с отживелица. Освен че ще ви накара да се почувствате като кралски особи, с помощта и на големия си кристален полилей, обстановката впечатлява с елегантност, изтънченост и умерено стилизиране.

Удобство

Разбира се само с впечатляваща визия няма да успеете да превърнете сватбата си в същински празник. Ще Ви е необходимо и да разчупите обстановката, но за да се случи това, всички трябва да се чувстват комфортно. Следователно за целта ще се наложи да сте настанили удобно и както подобава гостите си. Зад вратите на ресторант „Montecito” ще намерите необходимите условия и средствата за постигането на това начинание. Благодарение на обширния капацитет на заведението – близо 300 места в салона на ресторанта и още 150 в приятната обстановка на градината (в уединение, подходящо за по-скромни мероприятия). За доброто настроение значително допринася модерният дансинг и най-хубавото – повдигащият се покрив над него. В случай че планирате по-грандиозна сватба, можете да се възползвате и от услугите на хотела, който предлага чудесно обслужване и достатъчно удобни спални помещения, където да настаните всичките си гости.

Неотразима кухня

Под неотразима кухня имаме предвид не просто меню от нечувани и твърде изискани деликатеси, макар че тяхното присъствие на масата никога не е излишно. В това отношение „Montecito” предлага богато меню от специалитети, много от които са често срещани в традиционната българска кухня, докато други вкусотии са част от интернационалната. Богатото и разнообразно меню Ви гарантира по-голям шанс да угодите дори и на вкусовете на най-капризните си гости.

Добро настроение

Да не забравяме, че, тъй като това е Вашата сватба и Вашият специален ден, в основата на празненството трябва да лежи доброто Ви настроение и една мощна вълна от позитивна енергия. Затова, каквото и да е сватбеното тържество, то не би могло да Ви достави не само очакваното удоволствие, но и щастие, без да му се отдадете напълно. Също както и бъдещият семеен живот, споделен с любимия човек.