открит басейн Монтесито

На плаж в София – посрещнете лятото още сега

Всеки сезон притежава различен чар. Повечето хора, обаче, го оценяват едва след като той отстъпи място на следващия. Явно копнежът по неща, които не можем да имаме (или са отминали) наистина е заложен в природата ни. През зимата си мечтаем за зеленина, пъстри цветове, за облагородяващи дъждове и по-топло време. С идването на пролетта желанията ни се променят – още по-високи градуси, липса на валежи и мъгли, ясно небе, плаж, море, планина, постоянна метеорологична прогноза. Лятото, от своя страна, ни кара да искаме прохлада, ветрове, освежаващи дъждове, цветово разнообразие, няколко мрачни дни. С настъпването на есента вече мечтаем за сняг, отъпкани писти, празници, студ, който да полеем с греяно вино. Май е вярно, че на човек трудно може да се угоди.

Всяко време на годината носи красота, всеки етап е свързан с различни емоции, спомени, чувства, всеки месец – с персонални надежди, мечти, обещания, легенди и приказки. Въпреки това един от сезоните ярко се отличава от останалите по популярност.

плаж Монтесито

Повечето хора свързват лятото с ваканции, плаж, вълни, приключения, свобода, горещи дни и незабравими вечери, с безгрижие, лудории, морски бриз, скъпи спомени и безценни мигове. То е дългоочаквано, планирано, сънувано, възпявано, канено, винаги посрещано с усмивка, нетърпение и отворени обятия, винаги изпращано с носталгия, отлагане и мъничко тъга. Казват, че „животът е такъв, какъвто си го направиш”. Ами тогава – нека бъде лято. Не до месец – два, не след някоя определена дата, а още днес, още от мига, в който си го пожелаем.

Искате да поплувате, да се насладите на слънчевите лъчи и да релаксирате с освежаващо питие в ръка, но все не Ви остава време? Какво ще кажете за плаж в София? Готови ли сте за кратка почивка, изпълнена с водни забавления, коктейли, зеленина и спокойствие? Не вярвате, че това е възможно? Заповядайте в комплекс „Монтесито” и посрещнете лятото още сега.

Откритият басейн на хотела предлага безброй удобства и екстри, които ще подарят на Вас и Вашето семейство мечтаната ваканция. Мястото ще Ви осигури много повече от перфектен тен и водни игри. Тук ще можете да релаксирате в компанията на интересна книга върху удобен шезлонг или шалте, да усвоите нови умения с професионалните курсове по плуване, да се отпуснете след дългия ден с пъстро питие от снек-бара, да подобрите тонуса на тялото си с няколко дължини в бистрите води, да си устроите пикник сред природата с близки или приятели, да прекарате ценни мигове с Вашето дете в специално проектирания детски басейн. Една от най-привлекателните черти на комплекса е свързана с местоположението му. Този приказен оазис не просто ще Ви осигури плажно настроение по всяко време на годината, но и ще Ви отведе на екзотична ваканция без да се налага да напускате столицата.

Защо да чакате след като можете да посрещнете лятото още сега? Басейн „Монтесито” ще Ви очарова с екзотична обстановка, професионално обслужване, достъпни цени, неповторима атмосфера, освежаващи напитки, вкусна, здравословна храна и безброй други екстри. Поканете слънцето на Вашата маса и открийте сезона на релакса и забавленията. Тук ще откриете безброй игри, интересни занимания и водни развлечения, които ще зарадват цялото семейство. Очакваме Ви.