детско парти в Монтесито

Предстои откриването на новия детски кът „Montecito Kids“

Детската усмивка няма цена. Пламналите звездички в очите, сияещите трапчинки по бузките, слънцето, което изгрява върху лицето на малчуганите, когато се смеят – нито едно от тези неща не се продава в моловете или по пазарите. Единствената разменна единица, която тези вълшебства признават е любов.

Всяко дете си мечтае да попадне в един чуден свят на приказни герои, много игри, цветни мечти и щури приключения. Без значение дали мястото ще се казва „Страната на чудесата”, „Небивалата земя” или „Нарния”, всеки малчуган се надява то да съществува и някой ден да се открие пред него. Докато чакате Питър Пан, Алиса или Аслан да се решат и да потеглят към София можете да заведете палавниците си до един доста по-близък, но не по-малко вълшебен детски свят.

“Montecito Kids”  е приказния детски кът на хотел „Montecito”, който ще очарова цялото семейство. Парти центърът е разположен на открито под шарената сянка на величествени вековни  дървета. Там ще намерите безброй забавни и образователни занимания както за малките, така и за порасналите палавници. „Montecito Kids” разполага с няколко цветни люлки и пързалки, с дървена къщичка за почивка и игра, с пясъчник, надуваем батут и безброй играчки.

Ако се притеснявате, че времето е малко студеничко за игри на открито то най-новият проект на хотел  „Montecito” не само ще ви изненада, но и очарова. В началото на 2014 година предстои да бъде открит новия закрит детски кът „Montecito Kids”. Парти центърът ще е грандиозно допълнение към съществуващото вълшебно царство на открито. Малките палавници ще могат да лудуват на воля дори и в най-мрачните и студени дни.

Новият детски кът ще е разположен на два етажа с обща площ над 380 кв. м. и макар да е покрит ще има връзка със зелената „поляна” изпълнена с люлки, пързалки и много игри. Предстоящият закрит „Montecito Kids” ще предлага още повече забавни, полезни и образователни занимания за малки и пораснали деца. Двата етажа ще бъдат тематично разделени, за да могат да отговорят на мечтите, въображението и нуждите на всяка възраст, а лудориите и приключенията ще са задължителни.

Дългоочакваният парти център ще се грижи за доброто настроение както на малчуганите, така и на техните родители. Люлки, цветни съоръжения, занимателни игри, купища играчки, балони, сладкиши – това са само малка част от предстоящите изненади, които „Montecito Kids” е подготвил за вас и семейството ви.

В допълнение към разкошната игрова база, посетителите на новия детски кът ще се радват и на любезните, грижовни и отдадени аниматори, които превръщат всеки ден в истинско, вълнуващо детско парти. Опитните професионалисти ще занимават малчуганите ви с много забавни игри и ателиета по интереси – рисуване в пясък, изработване на бижута от макарони, оцветяване на различни гипсови или дървени фигурки и много други.

„Montecito Kids” е отворен всеки ден от 11 до 23 часа, а двата нови етажа ще отворят врати в най-скоро време. Очаквайте новият закрит детски кът в началото на 2014 година.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито