montecito kids

Детски кът Montecito Kids – вълшебно кътче, изпълнено с игри и забавления

Всяко дете си мечтае да попадне в някоя приказна страна, дори и да е само за няколко часа. Във вълшебно кралство, изпълнено с фантастични същества и герои, в което бонбоните растат по дърветата, където могат да бъдат каквито си поискат, а мечтите и желанията се сбъдват на мига. За да им подарите всичко това не е нужно да стягате куфари, да подновявате паспорти или да претърсвате дрешници (в търсене на „Нарния”). Всичко, от което имате нужда е малко свободно време в столицата.

montecito kids

Детски кът и парти център Montecito Kids в София ще предложи на малчуганите Ви безброй весели игри, щури приключения и интересни занимания. Той е разположен на два етажа с обща площ 370 кв. м, изпълнени с пъстри играчки, въртележки, съоръжения за катерене, образователни пособия и любими приказни герои. Тук малчуганите ще могат да тичат, скачат и лудуват на воля, да срещнат много нови приятели, да дадат воля на въображението си и да открият артистичните си заложби. Montecito Kids е проектиран в съответствие с нуждите и възрастта на децата – всички съоръжения и играчки са направени от висококачествени еко и хипоалергенни материали, а за най-малките е предвиден отделен вълшебен кът.

Детският парти център на комплекс „Монтесито” представлява една приказна страна, изпълнена с игри, забавления и много усмивки. Това вълшебно царство е изпъстрено с безброй чудни герои, любими книжки и песнички, увлекателни играчки, цветни катерушки, ателиета по интереси и тематични кътчета. Малчуганите Ви ще могат да лудуват, пеят и танцуват, да творят, да обогатят знанията си и да се запознаят с много свои връстници.

Освен с висококачествените си съоръжения и играчки, Montecito Kids ще Ви очарова и с разнообразните си занимателни „кръжоци”. С помощта на най-усмихнатите и грижовни аниматори децата Ви ще рисуват „пясъчни” картини, ще оцветяват фигурки от гипс и дърво, ще извайват скулптури от солено тесто, ще творят красиви бижута от мъниста и макарони, ще изработват интересни колажи, сувенири и апликации.

Вторият етаж на Montecito Kids е отреден за детски партита и рождени дни. Пирати, клоуни, фокусници, принцеси, безстрашни герои, бонбони, балони, щури приключения, скрити съкровища, много музика, танци и вълшебства – това са само част от изненадите, които очакват малчуганите в този чуден кът. Тук няма невъзможни желания и всички мечти се сбъдват. Темата и украсата на тържеството зависят изцяло от Вас и предпочитанията на Вашето дете.

Подарете на малчуганите си едно вълнуващо пътуване из „страната на чудесата” без да се налага да напускате София. Детският кът на комплекс „Монтесито” ще осигури на малките Ви палавници весели игри, щури приключения, много усмивки, добро настроение, куп приятни изненади и безброй незабравими мигове.