коктейли монтесито

Снек-бар „Монтесито” – коктейли без граници

Казват, че за класата на един бар най-лесно се съди по качеството на напитките, предлагани в него. Асортиментът трябва да е богат и старателно подбран, вкусовете да са съобразени с разнообразните нужди на клиентите, цените – също.

Цветните и оригинални коктейли са диаманта в короната на всяко заведение. Тяхното ниво „говори” много както за стила на мястото, така и за отношението към гостите му. Плодови, силни, ароматни, интересни, нестандартни, класически или специално създадени – тези пъстри напитки трябва да са разнообразни и качествени.

Именно невероятните коктейли отличават снек-бар „Монтесито” сред множеството от скучни и еднообразни заведения. Това райско кътче, разположено край басейна на едноименния хотел ще ви изненада с богата гама спиртни и безалкохолни напитки. Миксирането на вкусове, аромати и цветове тук е превърнато в изящно изкуство, което ще ви заплени.

Разнообразните напитки, които се предлагат в снек-бар „Монтесито” ще удовлетворят дори и най-изтънчения вкус. Тук всеки клиент ще намери „своя” коктейл – онова питие, което най-много му харесва, подхожда и приляга. Можете да избирате между редица вкусни комбинации, които ще ви пренесат извън София – на някой тропически плаж.

Професионалистите от снек-бар „Монтесито” са се погрижили за всеки вкус. Заведението предлага коктейли с най-различни съставки, аромати, цветове и основи. Изберете базата на своето апетитно питие измежду най-добрите алкохолни напитки – меткаса, водка, бакарди, джин, бяла текила, бял ром, плодови ликьори и много други. След това се насладете на старателно подбраните добавки сладки, цитрусови или пикантни добавки. Воала – вашето късче красота в чаша е готово.

Нивото на коктейлите в „Монтесито” е изключително високо. Снек-барът залага както на популярни класически комбинации като Космополитън, Мохито, Ягодово дайкири, Маргарита, Long Island, Sex on the beach и Screwdriver, така и на нови, интересни и оригинални решения – Русалка, Сън тоник, Тропик сън.

Коктейлите на „Монтесито” се отличават не само с невероятен външен вид и неповторим вкус, но и със завидно качество. Всички съставки – спиртни и безалкохолни напитки, плодове, сиропи и подправки са специално подбрани и от най-висок клас.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито