Моминско парти напитки

Незабравимо моминско парти – как да го постигнем?

Най-добрата ви приятелка се омъжва съвсем скоро, а на вашите плещи тегне отговорността да организирате последната и моминска вечер. Искате тя е да е незабравима, много емоционална и нищо да не и липсва? Кои са онези неща, без които едно моминско парти не може?

Покани

Къде ще бъде събитието? Колко души ще присъстват? Изберете много внимателно датата и резервирайте по-рано мястото, за да няма неприятни изненади.

Осигурете покани за участващите, за да се почувстват и те празнично. Разбира се, че ще ви бъдат съучастници в последния момински запой. След като разберете кой ще присъства, най-важно е всичко да остане в пълна тайна за булката. Нека тя да не очаква, че ще има луд купон, който да отбележи последната и вечер като неомъжена.

Моминско парти напитки

Най-подходящо място за събитието е ресторант или бар. Погрижете се обстановката да е подходяща и уютна. Дори ако се налага, украсете мястото. Използвайте балони, ваши снимки и всичко, което ви дойде наум. Всичко трябва да е идеално и изпипано до последния детайл.

Програмата за вечерта

Обикновено, моминското парти се случва вечерно време. Може да се започне следобед, на спокойно място, където бъдещата булка не предполага нищо и след това да бъде изненада, хвърлена във вихъра на купона.

Моминско парти

Много е важно да си изясним целта на самата вечер още от нейното организиране? Тази вечер е за бъдещата булка – да се забавлява, да се смее, да се радва на живота с ясното съзнание какво я очаква от тук насетне. Тя е и за гостите – нейните шаферки и приятелки, които ще споделят това невероятно събитие. Затова е необходимо да има подходяща музика, предразполагаща към танци, питиета, украси за всички участнички и за булката, подаръци за спомен, много снимки за добро настроение и усмивки. Може да измислите някаква игра, която да забавлява всички. Например, всеки да сподели най-ранния си спомен за булката, да я опише като плод, като песен и други такива забавни неща.

Ако моминското парти бъде организирано в ресторант, не е много подходящо да бъде поканен стриптизьор. По-скоро неговата неочаквана поява и единствен танц с булката биха били подходящи в по-неформална обстановка. Например, е бар или в домашна обстановка. Въпреки това, колкото и да е модерно и популярно, първо бъдете сигурни, че на булката шоуто ще и хареса. Не на всеки допада, а и може да предизвика негативни емоции.

Украси за всички

За да е забавно и весело, подгответе ленти със закачливи надписи за всеки участващ в партито. Например, бъдещата булка, отбор на булката, гордата кума и други. Не забравяйте воал за булката. Всички тези неща ще допринесат за доброто настроение и за очарователните снимки за спомен от събитието.

Торта

Традиция е да се поднесе торта на булката. Обикновено тя е закачлива или дори неприлична. Вие изберете – и нека да е с много шоколад.

Подаръци

Идва ред на подаръците. Какви трябва да са те? Всякакви – от домакински принадлежности, до бельо, романтични и сантиментални подаръци. Изберете колажи от ваши снимки, дневник с пожелания, албум за бъдещото семейство, приключение или сервиз чаши – всичко ще е еднакво стойностно и весело.

Разбира се, всяка кума е загубена без своя арсенал от доверени шаферки и приятелки, които ще са готови на всичко, само и само да организират приключението, наречено „последен момински запой“.

И ако се чудите, къде след това да отпразнувате сватбения ден, заповядайте в ресторант за сватба Montecito.