открит басейн Монтесито

Комплекс „Монтесито” – райско кътче за релакс и забавления

Много хора не успяват качествено да се насладят на почивката си. Най-честата причина за това явление се крие в заобикалящата ги среда. Компромисите по отношение на качество, храна, обслужване, изборът на шумно, неприветливо, прекалено посредствено или точно обратното – прекалено претенциозно място, както и липсата на достатъчно развлечения, приятни занимания или кътчета за релакс са само част от факторите, които могат да превърнат мечтаната ваканция в истински кошмар.

pool-montecito

За да успеете да се отърсите от натрупаните стрес и умора трябва да изберете място, което ще Ви предложи не само спокойствие и уединение, но и разнообразни забавления, вкусна храна, удобни стаи, качествено обслужване и приятна атмосфера. То трябва да разполага с всичко необходимо за една перфектна почивка, без значение от сезона. Комплекс „Монтесито” ще Ви зарадва с всички тези удобства, както и с много други екстри, които ще превърнат ваканцията Ви в екзотична приказка.

Райското кътче, наречено „Монтесито”, е най-доброто място за почивка в София. Комплексът ще Ви изненада с елегантен стил, луксозен интериор, с неповторим уют и изключително приятна атмосфера. Тук ще успеете да зарадвате тялото и сетивата си, да си починете качествено и да се насладите на незабравими мигове с цялото семейство.

Хотелът разполага със сто и една великолепни, удобни и функционални стаи, които са създадени да отговорят на нуждите на всеки вкус и джоб. Освен със сладки сънища, мястото ще Ви очарова и с неустоими кулинарни изкушения, които ще накарат всяка Ваша клетка да ликува от удоволствие. Разнообразните и апетитни предложения на ресторант „Монтесито” със сигурност ще Ви впечатлят и изненадат, а и ще Ви помогнат да съчетаете полезното с приятното.

Една от най-прекрасните зони за релакс и забавления в комплекса е пъстрата му градина. Тук ще можете да се отпуснете сред приятна зеленина, хапвайки вкусен десерт, размишлявайки над чаша кафе или чай, бъбрейки безгрижно с приятели. През лятото задължително посетете открития басейн на комплекса, който предлага забавления и отмора за цялото семейство. Той е снабден с детски участък, проектиран специално за нуждите на малчуганите, както и със снек-бар, предлагащ свежи напитки и разнообразни вкусотийки. Малките палавници ще се радват и на още едно великолепно кътче на „Монтесито”, посветено изцяло на игри и веселие – Montecito Kids. Детският кът на комплекса разполага с люлки, пързалки, много играчки, пространство за забавления и лудории, ателиета по интереси, както и с най-добрите аниматори в София.

Не оставяйте почивката и настроението си на случайността. Изберете уюта, класата и комфорта на комплекс „Монтесито”, който ще Ви предложи релакс и забавления по всяко време на годината. Докоснете се до това райско кътче и изживейте най-прекрасната ваканция.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито