сватбена маса

Сватба в София – изживейте своята незабравима приказка

Всички младоженци искат сватбеното им тържество да бъде изумително, запомнящо се, вълшебно, перфектно. Те старателно планират и подбират всеки детайл в името на съвършенството, надявайки се този ден да се запечата завинаги в сърцата им като най-щастливия, приказен и красив момент в живота им.

сватба в Монтесито

Всяка сватба е изградена от няколко ключови елемента, от които зависят както атмосферата и духа на празника, така и градусът на настроението и полюсът на емоциите на влюбените и гостите. Тези важни „орисници” са неизменна част от венчалните тържества, затова е важно те да бъдат добре изпипани. Те включват мястото, на което ще се проведе празника (роден град или любима дестинация, кокетен ресторант или просторна зала), цялостната украса или тема на сватбата (традиционна, „модерна”, холивудска, консервативна), предвидените ритуали (наши и/или „вносни” – захранване с пита, хвърляне на букет и т.н.), „количеството” гости и тяхната роля в тържеството, музиката (стилове, мелодията, на която влизат младоженците, песента за първия танц), запечатаните мигове (професионално видео, сватбени албуми, колажи, тематични снимки, сувенирчета).

Макар много хора да предпочитат малките населени места, сватбата в голям град като София може да бъде не по-малко вълшебна и прекрасна. Столицата ни често е определяна като студена, мрачна, шумна и претъпкана, но това е само малка част от истинската й същност. Тя също така може да бъде уютна, романтична, очарователна и опияняващо красива, изпълнена с топлина, оптимизъм и любов, особено ако попаднете на правилното място.

сватбена маса

Ресторант – градина „Монтесито” в София ще превърне сватбеното Ви тържество в незабравима приказка. Мястото, проектирано специално за венчавки и други семейни празненства, е един от вълшебните оазиси в градската джунгла. То ще Ви очарова както с романтичната си атмосфера, изискания си дизайн и неповторимия си уют, така и със стилния интериор, професионалното обслужване и атрактивните си цени. Богато декорираният основен салон разполага с триста места, а пъстрата лятна градина – с още сто и петдесет. Забележителният капацитет на ресторанта, съчетан с просторния му дансинг и неповторимата му празнична атмосфера го прави идеален за всякакъв вид сватби (от тържества в тесен семеен кръг до големи венчавки с много гости).

Един от най-впечатляващите елементи на „Монтесито” е отварящия се покрив над дансинга, който предоставя възможност за танци директно под звездното небе. Това специално място е разположено така, че да се вижда от всяко кътче на салона, за да могат гостите да се радват на любовта на младоженците. Подгответе се за безброй незабравими мигове и скъпи спомени, заобиколени от романтика и стил.

Ресторантът ще Ви предложи прекрасната възможност сами да изпипате дори най-дребния детайл от празника. Можете да избирате между няколко вида сватбена украса (безплатна, осигурена от „Монтесито”) или да декорирате салона по свой вкус, съобразен с конкретна тема или стил. Определете сватбеното си меню според личните си предпочитания (или тези на гостите Ви) или се доверете на специалистите от „Монтесито”, които ще Ви предложат разнообразни готови комбинации. Доверете се на професионалистите и просто се наслаждавайте на вълшебните мигове.

За да може празникът да е още по-прекрасен всички младоженци получават специален сватбен подарък от – безплатна нощувка в хотел „Монтесито”. Гостите им, от своя страна, също ще могат да се насладят на невероятния уют на комплекса, тъй като те ще се радват на преференциални цени за настаняване .

Научете повече и за нашата Сватбена Зала.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито