идеално фирмено коледно парти

Какво включва идеалното фирмено коледно парти?

Много хора си мислят, че организиране на добро фирмено коледно парти е лесна задача. Най-напред е редно да си отговорим на въпроса какво целим с подобно събитие. Защо е важно да го организираме? Целта на годишното фирмено коледно парти е да покаже на служителите, че фирмата се грижи за тях, тоест иска да им пожелае весели празници и да им благодари за усилията, които ежедневно полагат.

Кое прави идеалното фирмено коледно фирмено парти успешно?

За да има успешно събитие, важно е да бъде планирано навреме (не в последния момент) и да се обърне внимание на отделните детайли по организацията.

Вкусна храна и подходящо място

Храната и мястото за вашето фирмено коледно парти са от ключово значение. Преди да ги изберете обаче, трябва да обърнете внимание на датата. Кога е най-подходящо да организирате събитието зависи от много неща. Преди всичко имайте предвид, че покрай празниците много хора решават да си вземат отпуска и да прекарат времето в трескава подготовка за края на годината. Не е добра идея да планирате коледното парти след 20-ти декември, защото шансът да дойдат всички е малък. Освен това, голяма част от хотелите и ресторантите ще са ангажирани (особено ако планувате да е извън града или в планината).

Най-подходящото време е седмицата преди 20-ти декември, като за предпочитане е да не бъде в петък, защото има вероятност много хора да не дойдат. Разбира се, това не е задължително и е строго специфично за отделната фирма.

Изборът на място за вашето фирмено коледно парти зависи от целта ви: дали по-скоро искате да сплотите екипа, да организиране и семинар/тиймбилдинг или просто да се почерпите в навечерието на изтичащата година. За организиране на чудесно мероприятие в София доверете се на хотелски комплекс “Монтесито” – с много опит в подобни събития и всичко необходимо за едно незабравимо фирмено парти. Ако е нуждаете от идеи за тиймбилдинг игри, разгледайте нашите предложения в подробната статия по темата.

фирмено коледно парти храна

Относно храната е важно да проучите дали сред служителите ви има такива с хранителни алергии или непоносимост, за да го имате предвид при избора на меню. Алкохолът не трябва да бъде твърде много – по 1-2 чаши вино на човек са предостатъчни за добро настроение и приятни разговори.

Забавна част: музика, танци, игри

Не пропускайте да планирате и забавната част от мероприятието. Танците, песните и игрите създават приятна атмосфера и красиви спомени.

Украса и празнично настроение

За украсата може да се допитате до мястото за организиране на вашето фирмено коледно парти. Със сигурност ще има елха, но ако имате желание за нещо по-специфично, организирайте се навреме.

украса фирмено коледно парти

Размяна на подаръци и пожелания

Нещо, което е задължително на всяко фирмено коледно парти, е размяната на подаръци между служителите. Ако искате, може предварително да им направите Таен Дядо Коледа – игра, в която всеки тегли името на някои друг и отговаря за неговия подарък. В деня на размяната всеки отгатва от кого е получил подарък. Подобен род дейности създават празнично настроение и приятни емоции сред всички в духа на празниците. Затова не ги пропускайте.

коледни подаръци

Снимки за спомен и сближаване на колектива

Предколедните снимки са почти задължителни за идеалното фирмено коледно парти. Ако има възможност, подберете подходящ декор и професионален фотограф, който ще увековечи момента.

Ако искате всичко изброено на вашето фирмено тържество по случай Коледа, обърнете се към нас. Ние от хотелски комплекс “Монтесито” ще се радваме да сбъднем вашите мечти. Очакваме ви!