Евтина хотелска стая Монтесито

Евтини нощувки в София, съчетани с класа и уют

евтини нощувки в софия

Много хора избират хотелите, в които ще отседнат въз основа на цените на нощувките. Тази стратегия, като всяка друга, си има своите положителни и отрицателни страни. Често евтините места са придружени с лошо или никакво обслужване, неприятна обстановка, безвкусна или оскъдна храна, скрити такси и удръжки, остаряло или разпадащо се обзавеждане, грубо отношение и липса на каквито и да било екстри и услуги. В много случаи изборът на изгодна (на пръв поглед) оферта се оказва прекалено „скъп”, тъй като може да Ви коства не само нерви и пари, но и напълно да провали почивката Ви.

Всяко едно правило, обаче, има своите изключения. Откриването на място в София, което предлага не само евтини нощувки, но и професионално обслужване, стилно обзавеждане, приятна атмосфера, апетитна храна и уютна обстановка далеч не е мисията невъзможна. Не вярвате? Тогава посетете хотел „Монтесито” и се убедете сами както в класата му, така и в атрактивните му цени. Ще останете очаровани от елегантния му стил , луксозния интериор, многото екстри и услуги, удобното му местоположение и невероятния му екип от професионалисти, които ще се погрижат за комфорта и доброто Ви настроение.

Евтина хотелска стая Монтесито

Хотел „Монтесито” в София разполага със сто и една прекрасни, просторни и приветливи стаи, снабдени с телевизор, телефон, сейф, климатик, безжичен интернет, удобни и функционални мебели. Мястото предлага не само апетитна храна, много развлечения и кътчета за релакс, но и евтини нощувки. Атрактивните цени по никакъв начин не означават компромис с качеството, напротив. Тук желанията и нуждите на гостите винаги са на първо място, а обслужването и предлаганите услуги са на изключително високо ниво.

Хотел „Монтесито” ще Ви предложи уникална комбинация от нощувки на ниски цени, съчетани с класа, уют, безброй удобства и приказна атмосфера. Стандартните стаи могат да бъдат резервирани на цени от 45 лева за единична стая и 60 лева за двойна. Цената на единична луксозна стая започва 55 лева на вечер, на двойната – от 76 лева, а тройната би Ви струвала 94 лева. Офертата включва нощувка, закуска, паркинг, ползване открития басейн на хотела (в експлоатационния му период), както и безжичен интернет достъп.

Качество или ниски цени? Погрижете се за спокойствието и доброто си настроение без това да тежи на джоба Ви. Вече не е нужно да правите компромис нито с комфорта си, нито със семейния бюджет. Хотел „Монтесито” ще Ви зарадва с евтини нощувки в София, съчетани с класа, лукс и уют.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито