есенна сватба

Вълшебна есенна сватба – 7 причини да я организирате

Есента е чудесен сезон за сватба! Отминали са летните жеги, хората са се завърнали от почивки и далечни пътувания, времето е все още приятно и позволява забавления на открито. Ако се колебаете дали да организирате есенна сватба, ето ви 7 причини, които сериозно да разгледате в нейна полза.

7 причини да изберем есенна сватба

Красив и топъл сезон

Може би не ви се вярва, но през есента се радваме на много слънце и топли дни. Понякога вали, но в повечето случаи есенните месеци са с положителни температури и много слънчеви лъчи. Ако изберете вашата сватба да се състои през есента, със сигурност ще имате възможност да се порадвате на топлите дни на открито.

Повече възможности за избор

Есента не е толкова популярен сезон за сключването на брак. Ето защо повечето места ще бъдат свободни: ресторанти, хотели по морето. Дори самия плаж, ако мечтаете вашата сватба и/или сватбена фотосесия да се случи точно там. Да не пропуснем и факта, че цените ще бъдат по-ниски, особено по морските курорти. Това не е за изпускане, особено ако сте мечтали за приказна сватба на плажа.

сватбена декорация

Естествена декорация при сватби  на открито

Красиви есенни багри, кестени, златисти тикви и слънчевите лъчи – какво по-красиво от естествена декорация за вашата магическа есенна сватба!

Нека не забравяме и за букета – какво по-хубаво от естествени есенни цветя!

Всички ще са на разположение

Есента е време, в което всички са се върнали от своите дълги летни приключения. Може да разчитате, че най-близките ви и обичани хора ще споделят събитието. Същото важи и за специалистите, от които ще имате нужда. Фризьори, гримьори, видео оператори и фотографи – всички те ще са минали натоварения период на летните сватби, където на ден са заснемали по две, и ще са на ваше разположение.

Ако се колебаете какви подаръци да изберете за вашите гости – прегледайте най-популярните предложения в подробната статия в блога ни.

Красиви сватбени снимки на фона на златистите нюанси

Представете си само колко красиви ще бъдат сватбените ви снимки на фона на природата, която сменя своята премяна! Интересни, пъстри и много романтични – вашите сватбени снимки ще бъдат невероятни, ако решите да организирате своята сватба през есента.

младоженци

Сезонно меню за вашата вълшебна есенна сватба

Вместо често срещаните храни като част от сватбеното меню, на вашата есенна сватба може да включите по-интересни и нестандартни предложения, които ще оставят акцент и ще направят впечатление на гостите ви.

Доверете се на хотел-ресторант “Монтесито” за вашия голям ден. Ние ще ви помогнем той да бъде незабравим!

Прекрасен спомен за цял живот!

Замислете се само – през есента почти нямаме празници, които да празнуваме. А така, организирайки вашата сватба точно през този сезон, всяка година ще имате причина за празник. Едно неписано правило пък гласи, че ако се омъжите през есента, ще се радвате на дълъг и щастлив семеен живот! Не е ли точно това, което всички искаме!