луксозна сватба

Вашата мечтана сватба в София с Хотел „Монтесито“

Как да планирате идеалната сватба в София? Доверете се на Хотел „Монтесито“ за вашия голям ден.

Мечтаете за своята сватба, планирате всеки малък детайл, представяте си място, на което ще си кажете „да“ завинаги и ще отпразнувате с най-близките си този прекрасен нов етап от живота.   Мястото – да е специално, подходящо, интересно, незабравимо и още куп други неща. Търсите комбинация от удобство, достъпност, изискан вкус и много приказност за вашия сватбен ден? Всичко това може да откриете в Хотел „Монтесито“, който ще ви зарадва в най-специалния ден за вас – вашата сватба.

Монтесито се гордее с великолепно обслужване, прекрасен интериор и добри професионалисти, които ще се погрижат за вашата наслада в най-щастливия ви ден.

луксозна сватба

Местоположението – едно от най-важните неща за вашето преживяване

За да сте щастливи вие и вашите гости ви, нужно е добре да подберете локацията на сватбата. Не се изкушавайте да бъдете в сърцето на града. Там шумът е много, придвижването става трудно и всички други неприятни детайли ще нарушат вашето настроение и ще омаловажат специалния момент.

За вашата приказна сватба изберете място, до което всички гости ще могат да се придвижат спокойно. Хотел „Монтесито“ разполага с просторен паркинг за гостите си. Също така се намира на удобно място – близо до пътна артерия като същевременно е тихо и спокойно. Изберете локацията си внимателно, за да може всички ваши гости да пристигнат навреме за вашето събитие.

Идеалният ресторант – стъпка напред към вашата мечтана сватба

Идеалният ресторант за сватба вече съществува. И той е тук – в Хотел „Монтесито“. Ресторантът към хотела ще ви омагьоса със стилна, изискана обстановка, романтика и уют. Ще направи вашият сватбен ден неповторим, а вашите гости – доволни, че са присъствали на подобно събитие.

оферта коледно парти

Ресторантът е просторен и светъл, идеален за вашата сватба. Разполага с 300 места в салона и още 150, които са разположени в лятната градина.

Както знаем, декорът е много важен за тържеството. В Монтесито държим на всеки детайл, затова ще се погрижим и за вашата сватбена украса безплатно. За нас е важно да сте щастливи в най-важния ден от живота ви.

Сватбеното меню е едно от най-важните неща, свързани със сватбата. Ще се погрижим да подберем с Ваша помощ най-интересното и разнообразното от нашите сватбени пакети.

Като комплимент от Хотел „Монтесито“ младоженците получават подарък безплатна нощувка в хотела, а техните гости, за да се почувстват като специална част от празника – преференциални цени за настаняването им в хотела. Монтесито сбъдва вашите мечти!

За да бъде вашата сватба един прекрасен и незабравим миг на безкрайно щастие!

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито