рожден ден

Детски рожден ден в София

рожден ден

Когато имате дете, всеки ден от живота му е специален за вас, но когато има рожден ден и отпразнувате може би най-щастливия ден от живота ви, със сигурност искате да му подарите едно незабравимо изживяване. И ето, денят наближава, а вие не знаете къде и какво да направите, за да му подарите, освен задължителните подаръци, един уникален ден с неговите приятели, за който дълго ще се говори.

Затова, не се колебайте да посетите хотел Montecito – точното място, където да отпразнувате подобаващо детски рожден ден, и то в София. Ние ще се погрижим за всичко необходимо.

Единственото, което трябва да направите, е да се доверите на нашите професионалисти – забавни и лъчезарни аниматори, които със сигурност ще донесат много усмивки и смях на децата ви. Те ще се погрижат за тяхното настроение, ще организират разнообразни, забавни, но и образователни игри, за да ги забавляват и превърнат детския рожден ден в една вълшебна приказка.

Децата обожават празниците, тъй като ги свързват с подаръци и вкусотии. Но все пак за тях, рожденият ден е най-специалният празник, защото си е само техен и получават най-много внимание. Ние, от MontecitoKids ще направим така че да не го забравят и да си прекарат чудесно. Дългото очакване на празника им ще си заслужава, защото ще е изпълнено с игри, музика, състезания и танци.
fun

Предварително може да ни разясните интересите на детето ви, да изберете тематика и страхотните аниматори ще се погрижат за останалото. Те ще се преобразят в любимите им герои и идоли, ще украсят с подходяща декорация и ще създадат една очарователна атмосфера, за да може вашите палавници да се чувстват възможно най-добре, а след рождения ден да разказват с еуфория приключенията си.

Предлагаме и организиране на детска дискотека с много танци и подходяща музика, караоке, което е доста вълнуващо за децата, номера и смях с клоуни и фокусници, които буквално ще оставят децата ви като омагьосани.

Затова Montecito Kids е толкова добър избор, защото ще се съобразим изцяло с личните ви предпочитания, а прекрасните аниматори имат индивидуален подход към всяко от децата и са отдадени на работата си. За тях усмивките на децата са страхотен подарък и с огромно желание се стараят да ги получат.
игри

Менюто също е важна част от перфектния детски рожден ден. Разбира се, ние ще се погрижим да не липсват вкусотии, от които малките да останат доволни и сити, а и ще ви спестим трескаво готвене и приготовления, ако организирате всичко това сами.

party

Помислили сме  и за вас – родителите. Докато вашите сладури се забавляват на втория етаж на парти център MontecitoKids, където се празнуват детските рождени дни, вие ще може да се насладите на уютната и зашеметяваща обстановка на ресторант – градина Montecito, където да се отпуснете с вашите приятели и да полеете с приятни напитки празника на детето ви. Ще може да си говорите на спокойствие и да хапвате вкусотии, приготвени в ресторанта специално за вас, и то на достъпни цени.

Montecito е мястото, където детският рожден ден, а и всякакви други празници се превръщат в незабравими спомени, откъдето малки и големи си тръгват доволни и с усмивки. А веднъж опитате ли от нашето царство на игри, вкусотии и изненади, със сигурност ще се върнете за още.

Какво чакате? Обадете ни се, за да се превърне всичко това в реалност. Осъществете мечтите на вашето дете.