детски парти център Монтесито

Детски парти център „Монтесито” ще зарадва малчуганите с най-добрите аниматори

детски рожден ден

Всички деца обичат празниците и подаръците. Малчуганите с трепет очакват всеки един важен повод, всяко по-специално събитие, всеки ден, който символизира игри, забавления и изненади. Въпреки това най-любимата им дата си остава рождения им ден. Празник, който трябва да бъде отбелязан по необикновен, приказен, колоритен и запомнящ се начин.

Професионалистите от парти център „Монтесито” прекрасно знаят, че детските усмивки нямат цена. Те с радост се грижат за доброто настроение на малчуганите, обсипвайки ги с внимание, занимавайки ги с весели и образователни игри, забавлявайки ги с музика, танци, състезания, фокуси и номера. Макар в детския кът Montecito Kids всяко парти да се превръща в оживяла приказка, най-любимите празненства тук са детските рождени дни.

„Монтесито” предлага голямо разнообразие от теми, украса и забавления за рождени дни. Можете да избирате между безброй вълшебни комбинации, които ще накарат детето ви да се чувства като истински приказен герой. Без значение дали празненството ще е тематично (пирати, каубои, принцеси, супергерои), дали ще прерасне в детска дискотека или в забава със скечове, дали ще включва клоуни и фокусници, малчуганите ви ще се радват на най-добрите и грижовни аниматори, най-вкусната храна и най-прекрасната атмосфера.

В Montecito Kids всеки ден се превръща в своеобразен празник, а рождените дни – в незабравимо, вълшебно изживяване. Малките палавници ще останат очаровани от разнообразните занимания, игри, „оживели” герои и декорации, които зависят както от тематиката на забавата, така и от личните им предпочитания. За тях ще се грижат най-милите, любезни, усмихнати и весели аниматори. Опитните професионалисти ще се превъплътят в любимите им приказни герои, в популярни телевизионни и музикални звезди, в клоуни, фокусници, персонажи от комикси.

Предлагаме ви огромна порция смях, игри и добро настроение. Убедете се сами.

)

Детски парти център „Монтесито” разполага с най-добрите и опитни аниматори, които ще превърнат всеки рожден ден в забавно приключение. Подарете на детето си един необикновен празник, изпълнен с много танци, веселие, усмивки, щури игри и прекрасни мигове.

Научете повече за детските рождени дни в София на:
http://famous.bg/syveti-za-detski-rojden-den-v-sofia/

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито