montecito kids

Детски парти център “Montecito Kids” – най-новото вълшебно царство в София

Чудите се как да зарадвате малките си палавници? Търсите перфектния подарък, който ще озари лицата им? Питате се къде да отпразнувате рождения им ден, края на учебната година или първи юни? Общото между тези въпроси е, че имат едно и също решение.

София се сдоби с нов приказен детски кът, който успешно конкурира Страната на чудесата („Алиса в Страната на чудесата”), Небивалата земя („Питър Пан”), Нарния („Хрониките на Нарния”) и Оз („Магьосникът от Оз”). Детски парти център “Montecito Kids” се отличава не само с вълшебна атмосфера, красив интериор и множество пъстри играчки, но и с мили, любезни и грижовни аниматори, безброй весели и занимателни игри, редица ателиета по интереси, тематична украса и атрактивни цени. Малчуганите ще останат очаровани от просторните „площадки” за лудории, от забавните съоръжения и катерушки, от декорацията, носеща лика на любимите им герои, от многобройните изненади, награди, интересни дейности и състезания.

montecito kids

Новооткритият парти център “Montecito Kids” е разположен на два етажа с обща площ от 370 кв. м., предназначени изцяло за забавления и безгрижни мечти. За приказния кът са използвани само висококачествени еко и хипоалергенни материали, безопасни играчки, както и съоръжения, проектирани специално за деца и съобразени с възрастта им. В него малчуганите ще се радват на куп весели игри, безброй щастливи мигове, на пъстри книжки, интересни филмчета, на много лудории и нови приятели.

Първият етаж от детския кът е предназначен за забавления, тематични занимания, за тичане, скачане, песни, танци, както и за ателиетата по интереси, ръководени от най-готините, мили и добри аниматори в София. Зоната за игри включва голямо комбинирано съоръжение, множество пъстри и интересни играчки на разнообразна тематика ( и съобразени с нуждите и интересите на различните възрастови групи), както и специален кът, предназначен за най-малките посетители. Тук малчуганите ще могат да лудуват на воля, да рисуват, оцветяват, да четат (или да им четат) приказки, да гледат анимации, да правят апликации от цветна хартия, боб, макарони и други оригинални материали, да изработват бижута от мъниста, фигурки от захарно тесто, картички, колажи, да декорират шишарки, тениски и симпатични животинки от гипс, дърво, стиропор или солено тесто.

детски парти център

Вторият етаж на “Montecito Kids” е отреден за весели партита и приказни рождени дни. Подарете на децата си един незабравим ден, изпълнен с песни, танци, забавни игри, вълшебна атмосфера, много приятели, подаръци и приятни емоции. По Ваше желание към забавата може да се „прибавят” клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, детски DJ и много други интересни персонажи и/или елементи. Парти центърът организира няколко вида веселби, които можете да персонализирате според нуждите, предпочитанията и желанията на малчуганите. Средната продължителност на различните тържества е около час и половина, а цените им варират между 150 лв. и 250 лв. за десет-двайсет деца (различните партита са предназначени за различен брой деца). Освен забавни рождени дни с много балони, пъстра украса, вкусна торта и прекрасни подаръци, “Montecito Kids” предлага и невероятни тематични партита. Сред най-популярните от тях са – „Африканско парти”, „Приключенско парти”, парти „Експедиция”, Парти „Принцове и принцеси”, „Пиратско парти”, „Вещерско парти”, „Индианско парти”, парти „Уинкс”, „Космос парти” и парти „Мечо Пух”.

Открийте най-приказното кътче в София – детски парти център“Montecito Kids” и подарете на малчуганите си много усмивки, игри и вълшебни мигове.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито