детски басейн софия

Невероятен детски басейн в София

Пролетта действа различно на хората. За едни тя е символ на пробуждане, на ново начало, муза за промени и активност, други асоциират този сезон с романтика, красота и любов, трети откриват вдъхновение (или повод за раздразнение) в напоителните чести дъждове и своенравното, непредвидимо време. Някои хора я свързват с по-дългия ден, по-топлите слънчеви лъчи или по-цветните паркове и градинки, други, обаче, виждат в нея предвестник на лято, море, безгрижие и свобода.

Чудите се как да избягате от забързаното ежедневие, стреса и градския шум? Искате да осигурите забавления на децата си и същевременно да се насладите на спокойствие и релакс? Мечтаете за плаж, вода, за семейна почивка и безкрайни игри с малчуганите Ви? Защо да чакате до лятото след като можете да сбъднете всички тези желания още сега при това без да излизате от София?!

Хотел „Монтесито” разполага с просторен открит басейн, който ще Ви накара да забравите за грижи или проблеми и ще Ви пренесе на някое мечтано райско кътче. Този приказен оазис, разцъфнал сред урбанистичния дух на столицата, предлага  отмора и забавления за цялото семейство и е особено любим на малчуганите. Мястото разполага с невероятен детски басейн, където малките палавници ще могат да лудуват, играят, плуват и мечтаят.

детски басейн в софия

Басейн „Монтесито” предлага професионално обучение по плуване за деца и възрастни. Тук малчуганите Ви не само ще се забавляват на воля, но и под формата на игра ще усвоят ценни умения. Водните занятия се провеждат всеки делничен ден от девет до единайсет и трийсет под ръководството на любезни, опитни и внимателни инструктори. Малките палавници със сигурност ще обикнат невероятния детски басейн, където ще открият много нови приятели, интересни игри и развлечения.

Детските усмивки са най-голямата награда и професионалистите от „Монтесито” изключително много ценят този вид признание. За мъниците под петгодишна възраст входа в басейна е свободен, а по-големите палавници (до дванайсет години) ползват двайсет процента намаление. Тук малчуганите ще могат да се насладят на много забавни часове, прекарани във водни игри, лудории и закачки. Басейнът (включително и детския басейн) е отворен всеки ден от девет до деветнайсет часа.

Подарете на семейството си незабравими емоции и екзотично настроение без да напускате София. Басейн „Монтесито” ще Ви предложи всичко необходимо, за да си починете качествено, да се забавлявате и да се почувствате като на ваканция. Освен на щури игри във водата, тук ще се насладите на спокойна атмосфера, красива природа, любезно обслужване, апетитна храна от снек-бара и атрактивни цени, а децата Ви ще останат просто очаровани от невероятния детски басейн, проектиран специално в съответствие с техните нужди, желания и безопасност.

Заповядайте в „Монтесито” и вкусете духа на лятото още преди да е настъпило, зарадвайте децата си с уроци по плуване и водни игри в приказния детски басейн, подарете си релакс и спокойствие, насладете се на нежните слънчеви лъчи и прекарайте уникални мигове с цялото семейство.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито