Бална зала Montecito Hall

Бална зала Montecito Hall – най-новото и изящно бижу в короната на София

Всеки ден носи със себе си ново начало. Разбира се, този старт не влияе еднакво на всички. Днес някой започва собствен бизнес, утре се открива нов ресторант, в други ден – нечий кариера се издига до небесата. В повечето случаи тези събития остават незабелязани или биват забравени изключително бързо. Понякога, обаче, се появява нещо уникално, красиво и вълшебно, чието начало не само завладява хората, но и сякаш кара времето да спре – поне за миг.

Бална зала Монтесито

Комплекс „Монтесито” представи най-новото и изящно бижу в короната на София – бална зала Montecito Hall. Събитието беше отбелязано с елегантно парти, вдъхновено от блясъка на виенските балове и романтичния дух на ренесанса. Празненството бе открито лично от собственичката на този архитектурен шедьовър – Десислава Гръблева, чиято грация за пореден път заплени всички присъстващи.

Официалното събитие надмина очакванията на гости и организатори, подарявайки им една незабравима и неповторима вечер, изпълнена с красота, стил и изящество. Празникът бе „украсен” от прекрасния интериор на залата, от изисканата обстановка, апетитните гурме специалитети, внимателно подбраната селекция вина от изба „Братя Минкови”, многобройните изненади и скъпи спомени. Присъстващите бяха пренесени извън пределите на столицата и настоящата епоха с помощта на класическа музика, автентична декорация и бални танци. Въпреки вълнуващото пътуване във времето, в даден момент официалната обстановка бе разчупена с танцово- музикален спектакъл, представляващ комбинация от вокално-хореографски и мюзикълни изпълнения на артистичния шоу проект „IVOLUTION”. Приказната бална вечер беше озарена и от пищна, бляскава заря, която постави началото на партитата и тържествата в новооткритата Montecito Hall.

SONY DSC

Балната зала на комплекс „Монтесито” не просто се нарежда сред най-красивите и изящни архитектурни чудеса в София – тя е истинско произведение на изкуството. Внушителните й размери (площ от 400 кв. м и височина 6,5 метра) я правят подходяща както за сватби, балове, изискани приеми и официални мероприятия, така и за коктейли, конференции, форуми, конгреси, семинари, изложби, лекции, медийни събития, дискусии, обучения, уъркшопове, концерти, фирмени партита, абитуриентски тържества, частни празненства (рождени дни, кръщенета, годежи) и музикални събития. Montecito Hall ще Ви очарова не само с мултифункционалността и простора си, но и с луксозната си декорация, приказната си атмосфера и комфортното си обзавеждане. Залата разполага с 300 места, но този капацитет подлежи на промени, тъй като това бляскаво бижу предвидливо е свързано със салона на ресторант „Монтесито” чрез плъзгаща се стена. Така броят на гостите лесно може да достигне 500 (места на кръгли банкетни маси с разнообразна аранжировка) или 550-750 (места на високи коктейлни маси с индивидуален сервиз или блок маса).

Запознайте се с най-новото, сияйно и неповторимо бижу в короната на София – бална зала Montecito Hall. Тук ще откриете комбинация от лукс, уют, красота, стил, удобство и романтика. Не се колебайте, а поканете мечтите си на танц и се насладете на един перфектен празник. Освен с неповторима атмосфера, Montecito Hall разполага и с редица екстри, които ще Ви помогнат да организирате всякакъв вид частни, фирмени или официални събития. Все пак винаги е добре да имате под ръка ценни „инструменти” като перфектно озвучаване, голям екран, мултимедия, интернет и флипчарт.