есенна сватба

Есенна сватба – най-хубавото време да си кажем „ДА“

Есента е най-хубавото време да си кажем „ДА“

Есенна сватба – феерия от цветове, красота, спокойствие и щастливи мигове. Ако изберете есента за вашата сватба, няма да сбъркате. Най-спокойният сезон ще ви зарадва с хубаво време, красиви снимки на открито и куп предизвикателства, с които ще трябва да се справите.

есенна сватба

Защо да организирате есенна сватба?

  • началото на есента ни радва с хубаво време
  • красиви пъстри снимки на открито
  • всички са се върнали от почивки и могат да уважат събитието
  • по-малко есенни сватби – повече варианти за място за празненството ви

Все по-модерна напоследък е малката есенна сватба. Какво означава това? Семейно събиране, около 100 души гости, в приятелски кръг, на приятно и уютно местенце с вкусна храна, добро обслужване и конкурентни цени. За всичко това ще се погрижи хотел Монтесито. Ще ви предложи идеална локация за вашата малка есенна сватба, ще приюти гостите ви, ще ви зарадва с изключително обслужване, богато меню и не на последно място – добри цени. Ако искате красива есенна сватба, близо до града, но далеч от шума, изберете Монтесито.

Кое е най-важното при малката есенна сватба?

Преди всичко важен е броят гости. Ако сте се спрели на малка есенна сватба, трябва да имате готов списък с брой гости, за да може да осигурите мястото. След това вече е лесно. Малката есенна сватба включва около 100 души гости. След като вече имате бройката, нужно е да изберете мястото, да уточните дали ще е на открито, закрито и т.н.

Внимавайте, есента е красива и топла, но понякога е непредвидима. Затова, по-добре си имайте едно наум за времето, за да не се провали празникът.

След като сте избрали мястото за вашата малка есенна сватба, има време за менюто. Възползвайте се от сезонните специалитети. Така ще придадете цвят на своята сватба. Декорацията също е много важна. Изберете есенни цветове, които ще допринесат за атмосферата, за доброто настроение на гостите и за вашето изживяване.

сватбен букет

Снимките са вълнуващата част от събитието. Есента ви предлага красив фон за снимки на открито. Горските пейзажи, местата в парка, градския декор – всичко това ще остави своя отпечатък върху вашия спомен за големия ден, правейки го неповторим. Имайте предвид обаче, че през есента не може да сте сигурни какво ще се случи. Ако завали, имайте резервен план дори за снимките. Не забравяйте, че след дъжда винаги изгрява слънце, появява се дъга, а най-хубавите снимки понякога стават неочаквано.

Малката есенна сватба може да бъде с малко гости, но с огромна доза вълнение, ентусиазъм, щастие и красиви спомени. Няма значение колко хора сте поканили, а как се чувствате и с кого споделяте важните за вас събития.

Желаем ви една прекрасна слънчева и много емоционална есенна сватба! Обичайте се и бъдете щастливи!