Абитуриентски менюта 2018
Кампания “Абитуриентски балове 2018”
ВАРИАНТ 1:
Салата :
Салата с авокадо и прошуто- 400 гр.
( свежи салатки , авокадо , прошуто , синьо сирене , пресен лук , специален дресинг )
Предястие:
Креп “А ла Рейн” – 160 гр.
/ запечена палачинка с пушено пилешко, кисела краставичка, гъби, топено сирене, сметана , кашкавал /
Основно ястие:
Крехко свинско печено с провансалски сос , поднесено със сотирани картофки , бейби моркови и броколи – 450 гр.
Следястие:
Микс плато от френски сирена с орехи и плодове и традиционни български мезета – 400 гр.
( камембер , рокфор, ементал, луканка, суджук, филе Елена ) / едно плато се сервира на четири човека /
Десерт:
Класически чизкейк с череши и топка сладолед – 120 гр.
ВАРИАНТ 2:
Салата:
Микс от свежи салати, чери доматчета, хайвер от тиквички, пармезан –
400 гр.
Предястие:
Панирано Бри с боровинково сладко – 160 гр.
Основно ястие:
Руловано пилешко филе с аспержи и сушени домати , поднесено със телиатели със спанак и гъби , и глазирани моркови – 450 гр.
Следястие:
Микс плато от френски сирена с орехи и плодове и традиционни български мезета – 400 гр.
( камембер , рокфор, ементал, луканка, суджук, филе Елена ) / едно плато се сервира на четири човека /
Десерт:
Шоколадова торта с ягодов мус – 120 гр.
ВЕГЕТАРИАНСКО МЕНЮ
Салата:
Здравословна салата – 400 гр.
домати , мариновани моркови в лайм и зехтин с черен и бял сусам и слънчогледови семки
Предястие:
Хрупкави зеленчукови шишчета с пармезанова поръска – 160 гр.
Основно ястие:
Картофени медальони с гъби, поднесени със запечени зеленчуци – 400 гр.
Следястие:
Интернационални сирена с ядки и сушени плодове 400 гр./4 човека
- ементал, бри, камембер, рокфор, бяло сирене/
Десерт:
Френска торта с масларпоне и праскови
Напитки :
100 мл. водка или уиски ( вносни , по избор )
½ бутилка бяло или червено вино ( български вина резерва ) 2 бр. газирани напитки ( кока кола продукт )
2 бр. минерална вода-0.330 мл.
Забележка: Менютата са примерни – може да се изготвят менюта според желанията и изискванията на клиета.
Допълнителни екстри към тържеството включени в цената на куверта :
– ВЪВЕЖДАНЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ В РЕСТОРАНТА –
ЧЕРВЕН КИЛИМ, ЧАША ПРОСЕККО ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ
- ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИ ДЖЕЙ
- ПРОФЕСИОНАЛНА ОХРАНА ЗА ЦЯЛАТА ВЕЧЕР
- БЕЗПЛАТНИ КУВЕРТИ ЗА КЛАСНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И
ДИРЕКТОРА НА УЧИЛИЩЕТО
- КУВЕРТИ С 50 % ОТСТ. ЗА ОСТАНАЛИТЕ
ПРЕПОДАВАТЕЛИ, ПРИСЪСТВАЩИ НА ПАРТИТО
- НЕ СЕ ДОПУСКА ВНАСЯНЕТО НА АЛКОХОЛ ОТ
СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ –
ОРГАНИЗИРАНЕ НА КЕШ-БАР НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ
ЦЕНИ ЗА ПРАЗНУВАЩИТЕ
– ОРГАНИЗИРАНЕ НА “МИС” И “МИСТЪР” БАЛ С
НАГРАДИ ОТ КОМПЛЕКС МОНТЕСИТО
- ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПАРТИТО – ОТ 19.00ч. ДО 01.00ч.
- ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ – ДО 30.06.2017г.
ЦЕНА ДО 30.06 – 89.00лв.
За резервации след 30.06.2017 ЦЕНА:109.00лв.
Допълнителни екстри към тържеството извън цената на
куверта:
- ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА
ЦЯЛОТО ПАРТИ
- ПРАЗНИЧНА МУЗИКАЛНО АРТИСТИЧНА ПРОГРАМА
- ФОЙЕРВЕРКИ ТИП “ФОНТАН” В ГРАДИНАТА НА
РЕСТОРАНТА В ПО – КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ
-ПОЛЗВАНЕ НА ЗАЛАТА СЛЕД 01:00 ч. СРЕЩУ OVER TIME
ОТ ПО 150,00 ЛВ. ЗА ПЪРВИ И ЗА ВТОРИ ЧАС И ПО 200,00 ЛВ.
ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ЧАСОВЕ .