абитуриентски бал 2017

Незабравим абитуриентски бал през 2017

Абитуриентският бал е важно събитие в живота на всеки човек. А за родители – този ден е вид напомняме, че детето им е порастнало и пристъпва към път, различен от досегашния. Вълнение, сълзи от щастие, месеци наред подготовка за един-единствен ден. Но нека той бъде запомнен подобаващо.

абитуриентски бал 2017

Как се празнува завършването? В деня на бала семейството и най-близките роднини и приятели на заврършващия се събират вкъщи или в ресторант/хотел. Там празнуат до момента, в който трябва да го изпратят до мястото, където ще бъде балът с неговите съученици и преподаватели. Настроението е еуфорично, всички се смят, плачат от щастие, а времето все не стига – за прическата, за роклята, за грима, за гостите – как да им обърнеш внимание на всичките за толкова кратко? За да си спестите всичко това, на вас и на вашия абитуриент, организирайте събитието от по-рано.

Какво е необходимо, за да бъдем абитуриентският бал незабравим?

На първо място, важно е всичко да бъде планирано навреме. Решихте ли вече кого ще поканите? А в каква обстановка ще бъдат гостите? Менюто, украсата… Да, абитуриентският бал си е като една сватба, безспорно. Ако искате всичко да е по мед и масло, то тогава се доверете на професионалисти. В техни ръце събитието ще се превърне в истински фурор, абитуриентът ще помни дълго този паметен ден.

Кои са най-важните неща, за организирането на един незабравим бал?

  • мястото
  • храната
  • гостите
  • цялостната атмосфера
  • музика/ди джей
  • подаръци
  • снимките за спомен
  • украса

Мястото е едно от най-важните неща за това дали събитието ще е успешно и незабравимо. Много често се избира заведение, тъй като е просторно, широко. Не се налага предварителна подготовка, както ако решим да празнуваме у дома. Безкрайното чистене и подреждане, пазаруване и всичко останало. Ако празнуваме навън, вниманието е насочено единствено към приятните емоции и отпразнуването на завършването на един етап от живота.

Ако искате да отпразнувате абитуриентския бал на вашето дете в София, то Хотел Монтесито е на ваше разположение. Ресторантът ще предложи чудесно меню, мястото е просторно и светло и създава уютна и приятна атмосфера за вас и вашите гости. А басейнът е идеалната локация за свежи снимки.

Храната е важен детайл към празника. Подберете менюто така, че да е интересно и забавно. Възможни са всякакви идеи за декорация.

За да са доволни гостите, е необходимо цялостната атмосфера да е приятна и предразполагаща. Украсата е задължителна за доброто настроение.

Снимките – най-интересната част от събитието. Наемете професионален фотограф, който ще увековечи моментите на щастливи усмивки. Подарете си красиви спомени с най-близките хора в този така важен ден.

Осигурете си спокойствие за деня на абитуриентския бал. Радвайте се и празнувайте, а оставете професионалистите от хотел „Монтесито“ да се погрижат за всичко останало. Насладете се на този миг, за да го помните с усмивка дълго.