Montecito hall

Абитуриентският бал – едно вълнуващо събитие

Абитуриентският бал е събитие, което се случва веднъж в живота ни.  Времето, прекарано в училище, отлита сякаш за секунди. Вълненията около заветния празничен ден са толкова големи, защото искаме всичко да е съвършено – като първите ни стъпки в живота на възрастните.

Затова е важно да организираме празника подобаващо, да създадем красиви спомени, много усмивки и щастие в деня на абитуриентския бал.

Искате денят на завършването да е специален? Искате да поканите всички близки и приятели в официална обстановка, без да се притеснявате, че нещо може да се обърка?

Доверете се на Хотел “Монтесито” – ще отговори на нуждите ви. Ресторантът на хотела разполага с богат асортимент от вкусна и свежа храна и разнообразни напитки, много места и специално обособен дансинг за танци.

Какво е важно за абитуриентския бал?

Настроението

Гостите и виновникът за събитието трябва да са щастливи на този специален ден. А какво по-добро от красива обстановка и организиран празник?

Обстановката

Най-важното за това всички да си прекарат добре на абитуриентския бал е да няма стрес. Колкото по-рано планирате къде ще поканите гостите си, толкова по-добре. Така ще избегнете вариант нещо да се обърка. Споделете своето специално събитие с близките ви в Хотел “Монтесито”. Официалната обстановка ще допринесе за вашето изживяване и за създаването на красиви спомени.

Басейнът в “Монтесито” е като един истински оазис, внасящ свежест и пъстрота в ежедневието. На неговия фон се получават прекрасни снимки.

Осигурете си спокойствие в един от най-важните дни в живота на вашето дете – абитуриентския бал. В “Монтесито” ще съхраните спомена за един прекрасен празник.