Картички за рожден ден

5 свежи идеи за интересни картички за рожден ден

Без значение на колко ставаш, винаги пазиш подарените картички за рожден ден. Защо? Защото макар фокусът да пада върху подаръка, посланието в картичката докосва сърцето ни завинаги.

Защо избираме картички за рожден ден?

Картички за рожден ден

Банално, но факт е, че винаги купуваме картички за рожден ден, които грижливо надписваме с неща, които вярваме, че ще се сбъднат. Как избираме картичката? По дизайн, по материал, от които е направена, като допълнение към подаръка и други. Най-помнените и харесвани картички за рожден ден са онези, които са направени от нас, или така наречените “do it yourself”. Ако въпреки желанието си, нямате нужните умения и време, за да измайсторите подобна картичка, то тогава може да изберете нестандартна: по форма, по цвят или с интересно послание, която ще грабне вниманието и ще бъде помнена дълго.

5 идеи за интересни картички за рожден ден

Класическа картичка

Класическа картичка за рожден ден

Тази е с максимално изчистен дизайн. Тя подхожда на всеки тип подарък, може да я надпишете, а може да я оставите така, ако човекът, за когото е, не ви е много близък, и не знаете какво да напишете. Тя съдържа пожелание „Честит рожден ден“ и в някои случаи това е достатъчно.

С декорации

Картичка РД с декорации

Картичките с декорации биват два вида: такива, които са декорирани в предната си част (там, където е написано пожеланието) и такива, които са с декорация, където се пише текста. Този тип картички за рожден ден са много атрактивни и хората много им се радват. Със сигурност няма да сгрешите, ако изберете да зарадвате близък човек с картичка с декорации.

Парти картичка

Парти картичка рожден ден

Ако искате вашата картичка за рожден ден да е по-разчупена, или рожденикът е купонджия, може да подарите парти картичка. Какво означава това? Всички варианти на картички за рожден ден с чашки, конфети, балони, торти и други подобни са добре дошли.

Персонализирана

Персонализирана картичка рожден ден
Персонализирана картичка за рожден ден е тази, чиято картинка изразява вашите емоции, чувства и пожелания. Например, ако пожелавате любов, тя ще е с много сърца, ако пък пожелавате повече мечти – може да има балони с надпис „Мечтай!“ или други подобни. Персонализираната картичка е тематична, но също така може да бъде и комбинирана. Ако имате достатъчно време, можете да я направите сами, използвайки снимки на рожденика, заедно с подръчни материали.

Направена с любов

Чудесен начин да изразите емоциите си и да поздравите някого по повод рождения му ден е картичка с формата на подарък. Тя може да бъде направена от вас. Лесно е, не се изискват сложни неща, а подходящи материали и малко време. А резултатът е удивителен. Със сигурност вашата картичка ще бъде уникална.

Картичка направена с любов

Освен външния вид на картичката, важно е и съдържанието ѝ. Изберете подходящо послание, което ще направи празника още по-запомнящ се. За идеи прочетете тук.