Храна за офиса в София

Храна за офиса в София

Удобството на доставка на храна за офиса в София ви гарантира повече време, което да посветите на работата, да изпълните спешни задачи и да не губите време за излизане и търсене на заведение. Вече все повече работещи в офиса предпочитат готвена храна пред сандвичи, хамбургери и пици. Приготвената както у дома храна е и част от грижите за здравето. Затова ще ви хареса много ежедневното предлагане на различни ястия – супи, основни, десерти и скара, от екипа на ресторант Монтесито. Можете да намерите и да следите менюто за деня в профила на ресторанта във Фейсбук.

 

Какво можете да поръчате от менюто на ресторант Монтесито

  • Салати

Салатите са здравословни ястия, подходящи за хора на диета. Можете да ги комбинирате със скара, за здравословна комбинация на зеленчуци с месо, според правилата на разделното хранене. Те са и приятно допълнение към всеки обяд.

  • Супи

Супа за обяд в офиса – чудесно, особено топла супа в студеното време или таратор през лятото! Естествено, в менюто ще намерите и любимите пилешка супа, свинска супа със спанак, супа топчета, доматена супа, картофена крем супа със сирене и други. Изберете любимата месна или безмесна супа от менюто за деня и продължете с избора на основно ястие.

  • Основни ястия

Основните ястия ще удовлетворят вкусовете на всеки, който знае предимството на солидното хапване на обяд. Предложенията включват както постни ястия, като изкушаващ огретен от тиквички с млечен сос или пържени чушки с доматен сос, така и месни и рибни специалитети – пилешки руладини с гарнитура от зеленчуци, пържен сафрид с картофи соте,

  • Скара

Любителите на скарата могат да си хапват вкусно в офиса, избирайки свинска вратна пържола, болярско кюфте с картофена салата, плескавица със салата, бекон с яйца и домати, сръбски пилешки шишчета с гарнитура и други. Любителите на безмесни ястия ще се изкушат от специалитети като кашкавал на плоча с домати, патладжан с доматен сос, гриловани зеленчуци с песто, зеленчуков медальон с моцарела.

  • Добавки към ястията

За комбиниране на повече вкусове в ежедневното меню са включени добавки, като плочка сирене, лютеница, мариновани люти чушки. Изберете от добавките и допълнете обяда си с тях.

  • Десерти

Предложенията на десерти в менюто за офиса на ресторант Монтесито включват както гурме произведения, така и плодове. Изберете пъпеш или диня, цедено мляко с боровинки, ябълков щрудел, палачинка с шоколад и други галещи небцето предложения на десерти.

 

доставка на обяд за офиса в София

 

Допълнете с хляб според вкуса ви

Вкусният обяд е още по-приятен, когато е допълнен с хляб по вашия вкус – бял или пълнозърнест. В менюто има хлебчета и питки за всеки – бяла чабата, бяла питка с кашкавал, бяла питка със сусам, царевично хлебче, пълнозърнест земел.

 

ресторант с доставка на храна

 

С поръчката на храна за офиса в София от обедното менюто за деня на ресторант Монтесито си спестявате грижи и си осигурявате пълноценно хранене, с ястия доставени до работното ви място.

Всеки ден предложенията са различни, така че разнообразното хранене е гарантирано! Вкусните специалитети ще допълнят деня ви, няма да се налага да разчитате на сандвич, хапнат набързо. Погрижете се за здравето и комфорта си с поръчка на обяд за офиса от ресторант Монтесито!